Contact by mail

Få økonomisk kontrol over din Microsoft licensering og Office 365 backups

IT-Sikkerhed

januar 23, 2023


Hvad var dit nytårsforsæt ?…

Kom i form, spis sundere, se svigermor noget mere…  eller var det at få kontrol over din Microsoft licensering og Office 365-backups?

Op til 85% af adspurgte danske virksomheder finder Microsoft licensering både kompleks og uigennemsigtigt på mange områder, og ikke mindst på det økonomiske.

Og det er noget overraskende, når vi ser på Microsofts forskellige programmer der gerne skulle afhjælpe dette, fx SPLA, EA og så den nye New Commerce Experience (NCE) som blev introduceret sidste år. NCE tilbyder Office 365-produkter på månedlige, årlige og 3-årige vilkår.

Mange virksomheder tilmeldte sig NCE sidste vinter, for at undgå de prisstigninger som de blev påtvunget dem hvis de blev på de gamle programmer.

Mange købe licenspakker uden et klart overblik over deres behov eller om de er i compliance i tilfælde af en audit.

Mange virksomheder har investeret mange penge i Microsoft 365 Suiten, men bruger kun den mest basale funktionalitet, hvilket efterlader vigtige funktioner på fx sikkerheds- og complianceområdet uberørte.

Vores tilgang til Microsoft licensering, er at give jer mulighed for at udnytte den fulde investering fra starten.

Ofte kan forskellige kombinationer af licenspakker give samme funktionalitet, og den øvelse kan det give et langt lavere prispunkt. Gennem vores viden og erfaring med disse licenser og pakker, arbejder vi sammen med vores kunder om at identificere og optimere licenspositionen, så der opnås fuld udnyttelse af de købte pakker, samtidig med at man opnår fuld compliance og gennemsigtighed.

Det er en meget stor misforståelse at Microsoft leverer backup som en del af deres O365- løsning. Der er en retention inkluderet, men det skal ikke forveksles med backup og giver ikke beskyttelse mod tab af data, malware eller insider sabotage.

Der skal tages backup af både Mail, Onedrive og Sharepoint og det oftest her, at virksomhederne har de vigtigeste korrespondancer, udveksling af vigtige data og opbevaring af forretningskritiske elementer liggende. Derfor skal der en dedikeret backup løsning til netop dette område.

Netnordic er Partner med Druva, som leverer den bedste løsning i klassen, – nem at implementere, tilbyder intuitiv selvbetjening, specifik ransomware-beskyttelse og alle compliance-funktioner til en fast månedlig pris.

Som en del af NetNordics nye Microsoft Gold partnerstatus, tilbyder vi alle kunder at vi gerne vil gennemgå jeres Microsoft licenser og se  om ikke i kan spare nogle penge og samtidig giver vi en gratis test af vores Office 365 Backup-løsning. Det værste der kan ske er at du sparer penge og du har en stærk og pålidelig backup løsning.

Matthew-Thomas-Clark

Matthew Thomas Clark

Technical Director – Lytzen IT part of NetNordic

 

Seneste indhold - IT-Sikkerhed