Contact by mail

Vær forberedt til at håndtere uforudsete cyber events

Cyber parathed opnås bedst muligt, når mennesker mestre at hindre eller mindske
effekten af uforudset cyber angreb.

Cyber Parathed

CyberReadys dybe forståelse og indsigt i de processer, som er påkrævet for at administrere risici, har ledt til udviklingen af en bred vifte af metoder, som vi, sideløbende med CyberReady, bruger til at assistere organisationer med at implementere den bedst mulige informationssikkerhed.

Traditionel informationssikkerhed svigter organisationer ved næsten ikke at berøre de risici, som opstår på baggrund af deres mest kritiske aktiv: mennesker.

Træning af sikkerhedsbevidsthed har eksisteret i årtier – dog ser det ud til, at træningen endnu ikke har nået det level af effektivitet, som vi har håbet på. I dag er der mere fokus på behov og forskellige compliancekrav for at kreere effektive programmer. Men de tal, som repræsenterer den åbenbare svigt i markedet, er skræmmende: alt i mellem 35-80% af sikkerhedsbrud starter med medarbejderinvolvering – medarbejdere som normalt er ubevidste herom.

Det handler ikke om, hvor mange ressourcer der bruges på at træne medarbejdere, hvor hurtige dine servere er, eller hvor up-to-date dit software er. Programmer om bevidsthed af cybersikkerhed svigter ofte, fordi parathed er det, som betyder mest.

Cyber Parathed

Den nye tilgang

Cyber parathed er det stadie, hvor man er klar til at håndtere uforudsete cyber events.

Det opnås bedst muligt, når mennesker mestre at hindre eller mindske effekten af uforudset cyber angreb.

CybeReadys hovedløsning har en skræddersyet og trefoldig tilgang til parathed: anti-phishing vurdering, kontrol og træning.

De sender løbende skjulte emails til dine medarbejdere ved brug af forskellige simuleringer af angrebsscenarier (inklusiv både spray og spear phishing). Medarbejdernes reaktion bliver testet ved brug af forskellige metoder og levels af bedrageri.

CyberReadys dybe forståelse og indsigt i de processer, som er påkrævet for at administrere disse risici, har ledt til udviklingen af en bred vifte af metoder, som vi, sideløbende med CyberReady, bruger til at assistere organisationer med at implementere den bedst mulige informationssikkerhed.

Fordele

Opnå værdifuld indsigt – CyberReady styrker dig med sigtbarhed i det, som trigger dine medarbejdere til at agere på phishing scams, hvilke af dine afdelinger, som er mest udsatte, og andre risikofaktorer.

Spar tid – Med CyberReady er der ingen direkte omkostninger eller andet. Vi træner løbende dine medarbejdere, ingen opsætnings- eller logistisk administration er påkrævet.

Kend dine svage punkter – Med vores månedlige Cyber parathedsrapport vil du opnå præcis indsigt i den måde hvorpå, phishing truer din organisation. Denne risici registreringsrapport anfører enhver succesfuld trusselsbekæmpelse, som vi så bruger til at kreere vores parathedstræning.

Forbedre medarbejderengagement – Vi holder øje med enhver medarbejder, som åbner et link fra vores skjulte emails. Vi dirigerer dem så til en skræddersyet white-labeled landing page, som inkludere en forklaring af, hvorfor phishing-angreb opstår samt en kort instruktionsvideo, som viser, hvordan man identificere phishing emails fremover.

Strategiske partnere

Fortinet logo