Security Testing Services

Brug vores sikkerhedstest services. Udfordr dig selv og bliv klogere på din cybersikkerhed!

Vi tilbyder vores kunder ”Security Testing Services” og forskellige informationssikkerhedsvurderinger vedrørende al software og services. Vi bruger open source-produkter, kommercielle værktøjer og manuelle tests i vores sikkerhedsarbejde. Når det kombineres med ekspertviden, er det muligt at fastslå virksomhedens sårbarheder og virksomheden kan på denne baggrund iværksætte korrigerende handlinger, før der sker skade.

Sikker infrastruktur og applikationer

Identifikation af informations- og sikkerhedsrisici er en kritisk opgave for af enhver virksomhed. Ofte, efterhånden som organisationers IT-infrastruktur vokser er der være behov for informationsstyring for at verificere, at de eksisterende informationssikkerhedsløsninger er tilstrækkelige, samt at revidere alle eksisterende systemer. Persondataapplikationer, strukturen af datanetværk og forretningskritiske systemer spiller en nøglerolle i virksomhedens kontinuitet. Et eksternt perspektiv og tests er en effektiv måde at finde ud af, hvor risici og sårbarheder findes.

Sikkerhedstests - Security Testing-Web-2

Datanetværksvurdering

Med hensyn til omfattende databeskyttelse og informationssikkerhed er det vigtigt, at hele it-miljøet styres, og potentielle trusler identificeres. Det gamle ordsprog om, hvordan kæden er lige så stærk som dens svageste led, gælder også for informationssystemer. Ved at vurdere din virksomheds informationsnetværk kan du finde alle de svage systemer og sårbare komponenter.

Det endelige produkt er en huskeliste

Som et resultat af vores sikkerhedsvurdering og sikkerhedstesttjenester skriver vi en rapport med en erklæring om sikkerhedsniveauet for de testede objekter og komme med forslag til, hvordan de fundne problemer kan løses. Når det er nødvendigt, hjælper vi også med at rette op på de identificerede sårbarheder.

Kom i kontakt med os!

Ring til os direkte på vores telefonnummer +45 4331 4000, send os en e-mail sales.dk@netnordic.com, eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt! Tak!

Contact by mail