Contact by mail

Centraliseret Log Management

Sørg for at lave et revisionsspor, og du vil med sikkerhed vide, hvad der sker i dit it-miljø.

Log Management er en afgørende proces for af enhver ansvarlig virksomhed

Efterhånden som informationssystemerne udvides, vokser mængden af logdata større år for år. Tekniske løsninger er efterhånden blevet bedre og bedre til at understøtte det manuelle analysearbejde, der skal garantere et højt niveau af informationssikkerhed og en mulighed for at opdage databrud i tide. De nye og højere lovgivningskrav, der sikrer at virksomhederne overholder korrekt databehandling, har øget presset på mange virksomheder.

SERVICE MANAGER
SYSTEM DEVELOPMENT

Kundespecifikke løsninger til centraliseret Log Management

Vi har bygget en centraliseret logstyringsløsning, der kan skræddersys til vores kunders individuelle krav. NetNordic har over 10 års erfaring med at bruge forskellige teknologier til log management, samt en god forståelse for de mest typiske udfordringer, log management projekter ofte støder på. Vi har integreret omfattende systemmiljøer, tilpasset software og forskellige hardwareenheder i løsninger til en centraliseret logstyring.

Omfattende tilgang

Ud over centraliseret dataopbevaring, bør logmanagement også omfatte evnen til at analysere store datamængder og sikre korrekt håndtering af de potentielle sikkerhedstrusler. Tekniske løsninger og systemer kan gøre dette arbejde automatiseret, men det kræver kompetent personale til at udføre det daglige overvågning og identificering af “Indicators of Compromise”. For at imødegå dette har vi bygget et servicekoncept kaldet “NetNordic SOC”, som udover logmanagement også tilbyder dig sikkerheds- og netværksovervågning, trusselsdetektion, hændelseshåndtering udført af et højt certificeret hold af sikkerhedseksperter.

.

.

.

Den rigtige løsning

Uanset om din tilgang er et omfattende sikkerhedsdriftscenter eller en kundespecifik system-entitet, lover vi, at vores implementering vil opfylde alle dine behov på dine egne præmisser.