AddSecure

AddSecure Video – Kundereference

“NetNordic og AddSecures tætte relation spiller en afgørende rolle, i at holde AddSecures digitale aktiver sikre!”

Krister Tånneryd, driftsdirektør, AddSecure.


AddSecure er en europæisk virksomhed med ca. 50.000 kunder, der opererer inden for sikker IoT-forbindelse, og de håndterer ca. 550.000 vitale forbindelser hver dag. Sikkerhed er grundlaget for AddSecures eksistens. NetNordic leverer cybersikkerheds ekspertise samt vores SOC-service, så AddSecure kan reagere og isolere mulige sikkerhedstrusler i deres datainfrastrukturmiljø, 24/7/365. NetNordic leverer også omfattende overvågning og et team af sikkerhedseksperter til AddSecure.

“Vi valgte NetNordic på grund af deres evne til at tilpasse sig AddSecure og deres dokumenterede historik i håndtering af cybersikkerhedstrusler”, siger Krister Tånneryd, Chief Operating Officer AddSecure, og fortsætter “når det kommer til den daglige drift, er det personaliserede team og viljen til at tilpasse sig kunden afgørende, og derfor valgte vi NetNordic”.

NetNordic SOC-tjenesten fungerer helt uafhængigt af, hvilke tjenester kunderne bruger, og det er en komplet service med total gennemsigtighed. Det agile- og tekniske sikkerhedsteam sikrer, at alle vores kunder er sikre, og vores eksperter tilføjer kompetence, kraftfuld overvågning og hurtigere responstider på cybersikkerhedstrusler og hændelser.

Indholdskategori

Indholdstype

Kom i kontakt med os!

Ring til os direkte på vores telefonnummer +45 4331 4000, send os en e-mail sales.dk@netnordic.com, eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt! Tak!

Contact by mail