Contact by mail

Cyber Security Consulting Services

Vores konsulenter hjælper med alt fra rådgivning omkring IT-sikkerhed på strategisk, taktisk og operationelt niveu og kan varetagel små og store projektledelsesopgaver.

Professionelle tjenester indenfor sikkerhed

Opbygning og vedligeholdelse af et succesfuldt it-sikkerhedsniveau er ikke en nem opgave. Kompleksiteten af informationssikkerhed kræver stor erfaring og dyb teknisk viden. I mange tilfælde er det ikke praktisk muligt for organisationer at tilegne sig så omfattende viden. Og oven i det er det med det  stadigt omskiftelig  landskab i sikkerhedsbranchen også svært at vedligeholde denne viden, så derfor kan det være fornuftigt at hente erfaring fra  sikkerhedsprofessionelle. Lad NetNordic hjælpe dig i stedet!

Dagens sikkerhedseksperter har mange ansigter. Ud over et dybt kendskab til flere teknologiske sikkerhedsområder, skal eksperten altid kunne dokumentere og om nødvendigt forklare tingene offentligt (ofte for personer uden teknisk viden), og samtidig forstå virksomhedensegne forretningskrav.

Vi har specialiseret os i at implementere forskellige former for virksomhedssikkerhedsløsninger inden for teknisk infrastruktur og IT-sikkerhed. Politikker, firewalls, backup, netværkssegmentering, forskellige sikre forbindelser og for eksempel behov for fjernadgang bør udformes efter virksomhedens behov. Derfor tilbyder vi Professional Services inden for området cybersikkerhed.

Rådgivning om sikkerhedsstyring

Vil du kende den overordnede it-sikkerhedsstatus for din organisation? Har din virksomhed en sikkerhedspolitik, eller kræver den en opgradering? Hvordan kan cybersikkerhed være en del af din virksomheds daglige forretning og understøtte dine kerneaktiviteter? Du kan altid få hjælp fra os. Vi står til rådighed til korte konsulentopgaver eller til større projekter.

Outsourcet cybersikkerhedsressource

Fra dyb risikoanalyse til cybersikkerhedsvurderinger giver vi dig it-hjælp med alle dine sikkerhedsbehov. Vores udpegede eksperter arbejder i tæt samarbejde med dig, og i løbet af udviklingen og styringen af din virksomhed vil din viden og forståelse om din sikkerhed også blive forbedret.

Ledelse af it-sikkerheds projekter

Vi ved, at arbejdet med succesfuld og ansvarlig projektsikkerhedsstyring spiller en nøglerolle for resultatet af et projekt og budgettet. Vi er specialiseret i infrastruktur, outsourcing, cybersikkerhed og tekniske projekter. Afhængigt af dine behov, hvis projektet er vokset i omfang, eller din virksomhed bare har en idé, kan vi stille ressourcerne til rådighed til at implementere det i din organisation. NetNordic er også specialiseret i at færdiggøre uafsluttede projekter. Vi kan færdiggøre arbejdet for dig!

Kundeorienteret tilgang er fundamentalt for  succesfuld projektledelse

Vi opretholder altid en klar kommunikation med vores kunder, så alle behov er godt forstået. Efter vores mening er projektplanlægning et af de vigtigste aspekter af projektledelse.

Projektekspertise

NetNordics projektekspertise gør os i stand til at bruge forskellige projektledelsesmetoder baseret på kundens behov. Vi leder altid efter den mest hensigtsmæssige og omkostningseffektive løsning for kunden.

Vi er certificerede på en lang række teknologier og kan omsætte vores viden om IT-sikkerhed på tværs af brancher med udgangspunkt i kundens behov.