Contact by mail

Vi tilbyder AI og Machine Learning som en service

AI og Machine Learning er noget, der hører fremtiden til, eller kan vi bruge det i dag? Hvor intelligente er vores maskiner? Hvad kan vi lære dem, og hvad kan de lære af os?

Artificial Intelligence, er det virkelig fremtiden?

Der er flere gevinster at hente med AI og Machine Learning lige nu!

Vi støtter din rejse ind i fremtiden med alt fra integration af førende standardprodukter til proprietær AI-software.

Vi kan tilbyde dig hele eller dele af design, implementering og drift som en service. Med alle de fordele det medfører i form af effektivitet, sikkerhed og mulighed for hurtigt at øge og mindske omfanget.

Er det på tide, at økonomisystemet begynder at fakturere og kontrolere selve oplysningerne? Kontakt os på NetNordic, så hjælper vi dig med at identificere passende anvendelsesområder for netop din virksomhed.

Smarte maskiner med AI og Machine Learning

For at maskiner skal være smarte, skal de trænes og have de rigtige instruktioner. Ved at bruge algoritmer til mønstergenkendelse og beregningsmæssig læring kan vi lære vores maskiner at udføre forskellige arbejdstrin.

Jo bedre matematiske analyser vi kan lave, jo bedre algoritmer kan vi skabe. Over tid, med mere præcis input, bliver processerne automatisk forbedret og forfinet og på den måde kan der også leveres bedre analyser. Vi skaber et miljø, hvor maskine og menneske lærer af hinanden.

Analyser store mængder
data på kort tid!

I dataanalyse bruges maskinlæring til at designe komplekse modeller og algoritmer, der er velegnede til prædiktiv analyse. Samspillet mellem maskinlæring og test af hvilke algoritmer der giver det bedste resultat, fremskynder arbejdsprocessen og gør det muligt at håndtere og analysere store mængder data på kort tid.

Ved at lære af tidligere sammenhænge og tendenser i data giver disse analytiske modeller pålidelige beslutningsgrundlag og resultater, der kan gentages. Kontakt os, så hjælper vi dig med at finde det bedste layout til dine behov.

AI & Machine Learning as a service

En service kan laves på uendeligt mange måder, hvilket er fantastisk, når man har et specifikt behov at opfylde. NetNordic leverer ressourcekonsulenter, konsulentydelser og kan tilbyde alt som en service. Vi pakker det du skal bruge efter dine ønsker. Vi kan administrere servicen for dig gennem en af ​​vores servicedriftsledere og give dig indsigt via f.eks. CPI og SLA; eller du styrer selv tjenesten, du bestemmer!