Contact by mail

Den næste generation af Cloud er designet til at køre alle applikationer, hurtigere og mere sikre, til en lavere pris.

Cloud beskriver en tjeneste eller platform, der er gjort tilgængelig over internettet, og som tidligere blev produceret på en lokal computer eller i et serverrum. Tjenester, der er sat op i en Cloud-løsning, tilbyder høj tilgængelighed og skalerbarhed, hvilket ofte er dyrt og komplekst at realisere på andre måder.

Alt er oppe i Cloud!

Det er i dag almindeligt, at virksomheder vælger at migrere vigtige tjenester og funktioner til cloud-baserede løsninger hos en eller flere cloud-udbydere.

Der er flere cloud-udbydere, som har forskellige tilbud, der passer til forskellige virksomheders behov. Vi kan hjælpe dig med at navigere gennem junglen af ​​muligheder for at finde den løsning, der passer dig bedst. Brug af cloud-tjenester kræver ingen investering i ny teknologi eller hardware.

NetNordic kan tilbyde hele eller dele af design, implementering og drift som en service. Med alle de fordele, det medfører i form af effektivitet, sikkerhed og muligheder til hurtigt at øge eller mindske omfanget.

Cloud as a Service

En service kan laves på uendeligt mange måder, hvilket er fantastisk, når man har et specifikt behov at opfylde. NetNordic leverer ressourcekonsulenter, konsulentydelser og kan tilbyde alt som en service. Vi pakker det du skal bruge efter dine ønsker. Vi kan administrere servicen for dig gennem en af ​​vores servicedriftsledere og give dig indsigt via f.eks. CPI og SLA. Eller du styrer selv tjenesten, du bestemmer. Kontakt NetNordic, så hjælper vi dig!

Cloud

Vi samarbejder med
kendte leverandører!

Vi arbejder primært med cloud-løsninger fra Amazon, Azure og Google. NetNordic har den ekspertise, der kræves for at vi effektivt og skalerbart kan administrerer cloud-tjenester og give størst mulig værdi.

Vi bruger selv, i vores forretning, forskellige cloud-tjenester. Vores egne erfaringer og dem vi har lært ved vores kunder, giver os en bred viden, som er nyttig for alle, vi samarbejder med.