Contact by mail

Sundhed og velfærdsteknologi

En omfattende løsning på tværs af tjenester og systemer
Væksten i omsorgstrængende kræver sikre løsninger, der sikrer omsorgen på brugerens vilkår. Målet er at forbedre individets livskvalitet i institutioner, plejehjem og i private hjem og for at give en mere gennemsigtig, fleksibel og effektiv arbejdsdag for alle. NetNordic Omsorg er den platform, der forbinder eksisterende og fremtidige teknologier med brugerne, og giver overblik til tjenesteudbyderne.

Omsorg på brugerens vilkår

Målet med velfærdsteknologien er at kunne levere tjenester der hvor der er brug for den, hvilket betyder at den omsorgskrævende skal kunne følges på tværs af tjenester, institutioner og hjemmet.

NetNordic kan tilbyde omsorg og økosystemer med adgang til kommunikation og information baseret på behov og ønsker inden for kommunikationsbredde og informationsflader.
NetNordics løsninger til velfærdsteknologi sætter brugeren i centrum uanset om du er omsorgskrævende, plejeperson, frivillig eller familiemedlem.

NetNordic Care – Platform for velfærdsteknologi

NetNordic Care er en platform til styring, overvågning, integration og rapportering på tværs af eksisterende og fremtidige professionelle systemer, såsom sikkerhedsalarmer, elektroniske medicinautomater, adgangskontrol, bevægelsesovervågning og elektroniske patientjournaler. Det håndterer også kommunikation til brugerne, tjenesteydernes økosystem, responscenter og omsorgspersoner.

Inspirationen til NetNordic Care er baseret på erfaringer fra den smarte brug af teknologi fra olie- og gassektoren, da olie- og gassektorens og plejesektoren har mange ligheder – strenge krav til processer og procedurer, mange professionelle systemer og fare for liv og sundhed, hvis noget går galt.

Fleksibel og skalerbar løsning
NetNordic Care er en åben, fleksibel og sikker løsning, der kan skaleres efter behov. Det giver et visuelt og nemt overblik for brugerne, for effektiv og god håndtering af begivenheder på tværs af forskellige serviceveje.
 
Netnordic Omsorg integrerer patientvarslingsløsningerne i plejehjemmet med hjemmepleje i kommunen. Samme velfærdsteknologienheder kan følge servicemodtageren på hele velfærdsrejsen, hjemmefra, via plejehjem og videre til plejehjemmet.
 
Designet til det hurtigt voksende IoT-marked integrerer løsningen alle typer alarmløsninger fra alle producenter og leverandører. Det betyder, at du kan indarbejde alarmprodukter fra andre leverandører end os.
 
Vi udvikler konstant nye funktionaliteter i løsningen, såsom:

  • Ny mobil ansøgning til frivillige/slægtninge
  • Ny mobil ansøgning og ledig ansøgning til plejehjem/sundhedspersonale og overfaldsalarm/medarbejder alarm
  • Video Supervision