Contact by mail

Vores konsulentydelser

Vi har nogle af danmarks mest erfarne IT konsulenter!

Konsulentydelser

Forretningsforståelse fører til rigtige it-investeringer:

Hverdagen hos NetNordic består af innovation og teknologi, men teknologi skaber ikke noget i sig selv. Vi støtter jer derfor også gennem at tilbyde indblik i, hvordan innovationer kan bruges til at skabe forretningsfordele. Når I vælger NetNordic, har I et udvalg af eksperter til jeres rådighed. De hjælper jer med at identificere den helt rigtige løsning.

Forretningskonsulenter:

NetNordic tilbyder konsulentbistand inden for ICT‑ og forretningsstrategi. Det omfatter, at vi arbejder sammen med vores kunder om identifikation af områder, som kan forbedres – for dernæst at hjælpe vores kunder til at opnå en konkurrencefordel gennem innovation og teknologi.

Vi har nogle af danmarks mest erfarne IT konsulenter!

Konsulentydelser_2_web

Technology Consultants

NetNordic tilbyder et udvalg af veluddannede konsulenter, der hver især er eksperter på deres område: Senioringeniører, Seniorkonsulenter, Unified Communications Specialists, Netværks- & Sikkerhedsarkitekter, Løsningsdesignere, Seniorprojektledere og Seniorrådgivere.

Vores medarbejdere har omfattende erfaring fra store virksomheder, komplekse it-miljøer og driftskritisk netværksinfrastruktur.

Vores services omfatter:

  • Forretningsoptimering
  • ICT-strategi
  • Investeringsanalyse