Contact by mail

DataCenter Sikkerhed

Udgangspunkt i jeres behov for datacentersikkerhed, jeres afhængighed af cloud-services foruden jeres generelle virksomhedsspecifikke behov, foretager vi en komplet optimering af jeres løsning og omkostningerne.

Cloud-løsning for sikkerhed
i datacenteret

Et datacenter forberedt for cloud-services udgør en uvurderlig, men også særdeles kompleks del af jeres virksomhed. Det har et enormt økonomisk potentiale og kapaciteten til at styrke og accelerere jeres innovation.

Men samtidig medfører kombinationen af virtuel og fysisk infrastruktur, at de traditionelle sikkerhedsløsninger langt fra er tilstrækkelige.

  • Giver stabile cloud-services
  • Optimal sikkerhed for jeres virtuelle datacenter
  • Sikkerhedsløsning som beskytter netværksinfrastruktur, IP-baserede tjenester og datalager
Datacenter Sikkerhed

Tilgængelighed uden sikkerhedskompromis

I dag skal man ikke blot tænke datasikkerhed mellem fysiske elementer, for trafikken mellem virtuelle enheder er i hastig vækst. NetNordic identificerer de ‘blinde vinkler’ i jeres datacenter og udarbejder politiker og tjenester, som kan imødekomme nye sofistikerede trusler (f.eks. DDoS).

Vi giver dig et fleksibelt, effektivt og fremtidssikret datacenter ved at tilbyde de nødvendige værktøjer, som skal til for at beskytte datacenterets infrastruktur, de IP-baserede services og storage-enheder.

Strategiske partnere

Cisco logo Fortinet logo