Contact by mail

Om NetNordic

NetNordic fokuserer på at skabe og levere intelligente integrationer, der specialiserer sig i løsninger og tjenester til missionskritisk infrastruktur inden for området cyber security, sikkert datacentre, sikre netværk og sikker collaboration. Vi sikrer at dine forretningskritiske applikationer performer optimalt i et sikkert miljø. Vi er nordisk systemintegrator med fokus på innovative løsninger af cloud og infrastruktur.

Vi bruger next generation teknologier og med skræddersyede og specialiserede løsninger og serviceydelser kan vi imødekomme ethvert behov. Sammen med vores kompetente tekniske rådgivere og højt certificerede
IT-konsulenter er vi med til at give din forretning værdi ved hjælp af optimerede applikations- og cloudinfrastruktur. Vi leverer alt fra arkitektur og design, til implementering og projektstyring samt support- og driftstjenester.

Vores partnerskab med kunder er baseret på tillid og dialog.  Vores indsigt i kundernes behov og vores stærke engagement og commitment til kunderne gør os til kundens ”Best Companion” . Vores ledende eksperter og specialister har dyb IT-viden og ekspertise-og vores forretning er altid fokuseret på én ting: at vores kunders it-miljøer er sikre og tilgængelige 24/7/365.

Vi arbejder med førende leverandører  inden for alle vores løsningsområder, og vi sætter en ære i at have de højest certificerede konsulenter og den bedste kundesupport. Vores mål er at være vores kunders “Best Companion” i rejsen mod digitalisering!

NetNordic leverer missionskritisk

integrationer og tjenester

Den førende partner inden for end-to-end digitalisering

NetNordic leverer tjenester og løsninger til mellemstore og store virksomheder inden for både den private og offentlige sektor. NetNordic bygger og administrerer fremtidssikrede IT-løsninger med fokus på kundens behov og stærk lokal tilstedeværelse.

Vores mål er at være den mest betroede partner af  førende end-to-end løsninger inden for digitalisering, multi cloud og applikationer i Norden. Vi ønsker at hjælpe vores kunder med deres digitale rejse gennem design, levering og styring af next gen IT-tjenester og løsninger.

Ved at bruge markedsledende teknologi kan vi sammen med vores kompetente rådgivere og højt certificerede it-konsulenter hjælpe vores kunder med at nå deres forretningsmål!

At være din

“Best Companion”

er vores mål!

Vi bestræber os altid på at være vores kunders “Best Companion” og ønsker at hjælpe vores kunder
med deres digitalisering gennem design, levering og styring af Next Gen tjenester og løsninger.

Vi er ambitiøse, teamorienterede og pålidelige

Vi er en nordisk
virksomhed

NetNordic har cirka 650 ansatte, repræsenteret i datterselskaber i Norge, Sverige, Danmark og Finland. I alt har vi 17 kontorer i hele Norden.

NetNordic vokser støt, dels gennem opkøb, men også
organisk. I 2022, var NetNordics omsætning (proforma) på 2,1 milliarder kroner NOK.

NetNordics mission er at bygge og levere løsninger og
tjenester der hjælper virksomheder og organisationer.

Det lille “Store“ Selskab!

NetNordic handler hurtigt, agilt og fleksibelt sammen med vores kunder. Vi arbejder meget hårdt på at få vores kunder til at føle sig specielle og set og hørt. Som kunde hos NetNordic har du altid adgang til de allerbedste ressourcer indenfor  branchen. Vi er der for at hjælpe dig med dine it -behov. Vores medarbejdere er de allerbedste til det, de laver, og er veluddannede og højt certificerede i den allernyeste teknologi.

Vi er lille nok til at give dig personlig service, men vi er også store nok til at passe dine IT -behov.

VI LEVERER VÆRDI I DIGITALISERINGSREJSEN

SKI aftale

SKI har til formål at effektivisere og professionalisere det offentlige indkøb ved at udarbejde indkøbsaftaler, der sikrer at den offentlige sektor kan indkøbe produkter og services til rette kvalitet og til bedst mulige pris jf udbudsloven.

For NetNordic er det vigtigt, at vi kan byde ind på det offentlige indkøb og vi er derfor nu pt. repræsenteret på SKI-rammeaftalerne 02.06 Standardsoftware og 02.22 IT drift. Vi er i 2023 også optaget på SKI 02.07 Kommunikationsprodukter- og løsninger. Derudover har vores samarbejde med Comm2ig omkring Mitel Collaboration produkter resulteret i, at vi er kommet med på SKI rammeaftalen 50.07 – delaftale 1.

ski leverandør

02.22

Indkøb af driftsydelser kan foretages på en lang række områder, bl.a indenfor kategorierne netværk, sikkerhed, og collaboration løsninger, som feks drift af videokonferenceløsninger.

Aftalen er et dynamisk indkøbssystem og sortimentet ikke derfor er fastlagt på forhånd. Det er op til kunden, der køber ind via aftalen at opgøre behovet for it-drift og offentliggøre det i systemet inden for rammerne af aftalen.

02.06

Indkøbet kan foretages indenfor en lang række kategorier, herunder netværk/sikkerhed, og collaboration produkter, som f.eks omstilling og kontaktcenter.

Aftalen er et dynamisk indkøbssystem, hvor man kan købe software og relaterede ydelser, som konsulentbistand, undervisning og hardware. Sortimentet er ikke fastlagt på forhånd.

02.07

Vi er optaget på det dynamiske indkøbssystem SKI 02.07, som er en 25-årig indkøbsaftale med den offentlig sektor. Aftalen giver mulighed for køb af omfattende og avancerede kommunikationsløsninger, såsom opgraderinger af organisationens nuværende netværksinfrastruktur, kontaktcenterløsninger eller it-sikkerhedsløsninger.

Inden for det dynamiske indkøbssystem er der ikke et forudbestemt sortiment. I stedet præciserer du mere avancerede løsninger. NetNordic er derfor i stand til at tilbyde dig den løsning, der bedst imødekommer dine specifikke behov. I indkøbssystemet kan man købe i to forskellige kategorier.

Kategori 1: Produkter

Kategori 2: Komplekse løsninger

50.07

Indkøbet kan foretages indenfor kommunikationsprodukter/collaboration, som f.eks telefoner, serviceaftaler, tilbehør mm. Vi er med på denne aftale i samarbejde med Comm2ig.

NetNordic Group

NetNordic blev grundlagt i 2001 og er gennem årene vokset både organisk og gennem opkøb. Vi har et stærkt samarbejde med markedets førende teknologiproducenter. Vores mål er at være vores kunders “Best Companion” og derved realiseres vores kunders fulde potentiale gennem design, levering og administration af Next Gen løsninger og tjenester inden for områderne:  Cyber ​​Security, Datacenter, netværk og  kommunikation (IC). Vi forbedrer din missionskritiske forretning og er din nordiske leverandør af cloud og infrastruktur.

NetNordic består af moderselskabet NetNordic Group AS der har følgende datterselskaber: NetNordic Norway AS, NetNordic Sweden AB, NetNordic Denmark A/S og NetNordic Finland OY. Hovedaktionæren i NetNordic Group er Norvestor (privat kapital) med cirka 60% af aktierne, mens de øvrige aktier ejes af medarbejderne.

Norvestor

Norvestor er et  private equity selskab med fokus på  opkøb i mellemmarkedet i Norden. Teamet har arbejdet sammen siden 1991, hvilket har gjort det til et af de mest erfarne private equity-teams i Norden. De har gennemført 71 investeringer med> 250 opkøb, ud over at have gennemført 50 exit, herunder 15 børsnoteringer. Fondens mål er at investere i vækstvirksomheder på det nordiske mellemmarked, der har potentiale til at opnå en førende nordisk eller international position, typisk gennem organisk vækst, opkøb på tværs af  industrier eller ved geografisk ekspansion. Norvestor investerer typisk i virksomheder, der leverer tjenester, ofte hvor digitalisering eller tilgængelig teknologi kan udnyttes til at opnå bæredygtige gevinster og skabe reel værdi for kunderne.

Læs mere på: www.norvestor.com