Contact by mail

Integrationer med dine forretningssystemer

Tilslut forskellige systemer og applikationer, for hurtigere og mere effektivt arbejde!

Vores løsninger er lette at integrere med dine forretningssystemer

NetNordic tilbyder vores kunder interne, fuldt tilpassede, integrerede kommunikationsløsninger eller løsninger mod kendte systemer med standardiseret teknologi.

Denne type systemintegration giver dig som kunde flere muligheder for at forbedre effektiviteten og give kundekontakten et helt andet personligt præg.

Ofte har kunder brug for funktionalitet, der overstiger de almindelige funktioner, som platformproducenterne tilbyder. Eller der er behov for integrationer mellem forretningskritiske systemer som kundeservicesystemer og kundesystemer / CRM. Det kan vi hjælpe dig med!

Det er normalt let at integrere vores løsninger, fordi de er baseret på etablerede standarder,  åbne grænseflader og API’er.

Integrationer mod BankID, CRM-værktøjer eller sagsstyringssystemer

NetNordics proprietære løsninger inkluderer flere værdsatte funktioner, der leveres til en fast pris. Et eksempel på dette er BankID-integrationen, hvor du sikkert og nemt kan identificere den, der ringer, selv du kan udføre en identifikation, når den, der ringer, er videresendt via et webbaseret værktøj.

Saml alle dine data – helt enkelt.

Et andet eksempel er kobling til eksterne NKI-funktioner. Systemet udvides med funktionen til automatisk at give den eksterne kundeundersøgelsesleverandør de oplysninger, der kræves for at gennemføre en NKI-undersøgelse. Uanset størrelsen eller kompleksiteten af ​​dine krav, understøtter NetNordic markedets bedste ekspertise fra forundersøgelse til levering.