Vi hjælper dig med at finde værdien i dine data

Visualisering af store mængder data kan være en kompleks opgave. Det kræver teknisk ekspertise og forståelse, for at skabe værdi for organisationen. NetNordic er Elastics teknologipartner i Sverige. Vi hjælper dig med Analytics!

Analytics – Få en meget større værdi ud af dine data!

De største erfaringer og indsigter kommer fra dine egne data.

For at kunne drage fordel af dine data, skal du begynde at kigge på disse, vride og vende dem, for at finde mønstre og tendenser.

Visualisering af store mængder data kan være komplekst og kræver en solid teknisk ekspertise og forståelse, for at skabe værdi for hele organisationen.

NetNordic kan tilbyde hele eller dele af design, implementering og drift som en service. Med alle de fordele det medfører i form af effektivitet, sikkerhed og mulighed for hurtigt at øge og mindske omfanget.

Lad os hjælpe dig!

Analytics-hands-on-a-laptop-1024x708

Analytics som en tjeneste

En service kan laves på uendeligt mange måder, hvilket er fantastisk, når man har et specifikt behov at opfylde.

NetNordic leverer ressourcekonsulenter, konsulentydelser og kan tilbyde alt som én service.

Vi kan administrere servicen for dig gennem en af ​​vores servicedriftsledere og give dig indsigt via f.eks. CPI og SLA; eller du styrer selv tjenesten, du bestemmer! Vi pakker det du skal bruge efter dine ønsker.

Kibana gør det let at forstå!

Kibanax lader dig udforske, analysere og visualisere dine data i en interaktiv brugergrænseflade. Den er nem at komme i gang med og har samtidig en utrolig dybde, der gør, at du kan se dine data på en måde, du ikke har gjort før.

Kibana der fodres med data gennem Elastic kan f.eks. bruges til at skabe næsten realtids dashboards eller kombineret med Machine Learning til at skabe automatiske prognoser.

NetNordic har den ekspertise og erfaring, der kræves til at hjælpe dig med at udnytte den nyeste teknologi og værktøjer til at tage din virksomhed til næste niveau.

Kom i kontakt med os!

Ring til os direkte på vores telefonnummer +45 4331 4000, send os en e-mail sales.dk@netnordic.com, eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt! Tak!

Contact by mail