Contact by mail

Cisco Meraki – Velkommen til din cloud-first future

Cisco Meraki er den mest simple cloud-baseret infrastruktur, som kan styres centralt. Cisco Meraki-porteføljen administreres centralt fra et intuitivt interface. Dette funktionsrige og brugervenlige dashboard giver din virksomhed mulighed for at reducere driftsomkostninger og hurtigt implementere IT-initiativer.

Wireless LAN

Cisco Meraki’s Acces Points er bygget af komponenter i højeste kvalitet og optimeret omhyggeligt, hvilket er med til at give en problemfri brugeroplevelse.

Resultatet: Fantastisk ydeevne, styret fra skyen for hurtigere implementering, forenklet administration og rigere synlighed.

Cisco Meraki Mobile Device Management

Merakis MDM giver centraliseret synlighed og kontrol over Cisco Meraki’s trådet og trådløse hardware uden den omkostning og kompleksitet, som trådløse controllere har.Integreret med alle Merakis produkter, giver denne cloud management feature enkel, skalerbar og intuitiv centraliseret styring til netværk af enhver størrelse.

Cisco Meraki Security

100% centraliseret skyhåndtering til sikkerhed, netværk og applikations kontrol. Meraki Security Appliances kan distribueres eksternt på få minutter ved hjælp af zero-touch cloud-levering. Sikkerhedsindstillinger er enkle at synkronisere på tværs af tusinder af sider. Auto VPN-teknologi forbinder sikkert via 3 klik i et intuitivt, web-baseret instrumentbræt.

Wireless WAN

Gør mobiltelefonen til en realitet – Meraki’s MG Cellular Gateways transponerer problemfrit et trådløst cellulært signal til et kablet Ethernet til primær eller failover-forbindelse. MG er bygget på branchens mest pålidelige skyinfrastruktur, baseret på over 10 års erfaring, der understøtter næsten en halv million kunder globalt, inklusive talrige implementeringer på over 20.000 lokationer.

Smarte Kameraer

MV-familien bringer Meraki-magi til  virksomhedens videosikkerhedsverden. De er enkle at implementere, konfigurere og administrere. Og de giver pålidelig sikkerhed og værdifuld forretningsindsigt.

Disse MV-kameraer leveres med alt, hvad der kræves for en vellykket installation. Føj kameraer til et netværk, før de ankommer, og juster både optisk og software indstillinger eksternt.

Switching

Meraki-switches kombinerer enkelheden  og kraftfuldhed i det skystyrede dashboard med kraften i hardware for at imødekomme kravene fra næste generation kablede og trådløse netværk. 

Meraki-adgang kombinerer sikker-, skalerbar-, og robust ydelse med en intuitiv ledelseserfaring. Samtidig tilbyder Meraki-switches zero-touch-levering og kan konfigureres fra en webbrowser.

Meraki Insight

Pålidelige og hurtige netværk er blevet allestedsnærværende, hvilket skaber innovation og produktivitet, som understøttes af væksten af praktiske cloud-hostede applikationer. Efterhånden som brugen af ​​disse apps og tjenester vokser, gør også vores tillid til hvert trin på rejsen, fra appserver til desktop eller mobilenhed.

Meraki Insight hjælper IT-administratorer med at optimere slutbrugeroplevelsen, hvilket reducerer den tid, det tager at isolere netværks- eller applikations problemer, der ligger uden for LAN.

Meraki Air Marshal (WIPS)

Real-Time Wireless Intrusion Prevention System (WIPS) – Alle Meraki’s cloud-styrede trådløse adgangspunkter (AP’er) kommer udstyret med Air Marshal, en indbygget trådløs indbruds-detektering og et forebyggelsessystem (WIDS/WIPS). Den registrerer og neutraliserer trådløse trusler og leverer avanceret beskyttelse til de mest sikkerhedsbevidste distribuerede netværk

AP’er der er konfigureret i Air Marshal-tilstand, scanner deres miljø i realtid og tager forebyggende handlinger baseret på intuitive brugerdefinerede præferencer.

Meraki Traffic Shaper

Den første intelligente båndbreddekontrol for det trådløse netværk. Traffic Shaper tillader administratorer at se præcis, hvordan deres netværk bruges og reservere båndbredde til kritiske applikationer samtidig med, at det begrænser brugen af rekreative netværk.

Den analyser netværkstrafik gennem en applikation og håndhæver politikker for trafik-formgivning. Samtidig kan du holde dig opdateret samt prioritere kritiske applikationer ved hjælp af QoS-politikker.