Gå til video

CyberTalk 30 Minutes – Fortinet Security (18. April)

Se optagelsen fra vores live webinar “CyberTalk 30 Minutes – Fortinet Security”.

I dette første afsnit har vi fornøjelsen af at byde velkommen til tre ekspertstemmer inden for IT-sikkerhed. Sammen udgør de et imponerende panel af viden og erfaring inden for IT-sikkerhed, og deres forskellige roller og ekspertiser giver mulighed for en bred vifte af emner inden for dette komplekse felt.

Vi har valgt at gentage succesen omkring vores CyberTalks fra sidste år og du kan godt glæde dig.

I dette første afsnit har vi fornøjelsen af at byde velkommen til tre ekspertstemmer inden for IT-sikkerhed. Christian Rutrecht, som er Director of System Engineering hos Fortinet, Anette Vainer, der bestrider stillingen som Country Manager for Fortinet i Danmark, og Matthew Thomas Clark, der fungerer som NetNordic’s Director of Security, Datacenter & Cloud Services.

Sammen udgør de et imponerende panel af viden og erfaring inden for IT-sikkerhed, og deres forskellige roller og ekspertiser giver mulighed for en bred vifte af emner inden for dette komplekse felt.

Med Christian Rutrechts dybe indsigt i systemteknik vil samtalen sandsynligvis berøre emner som avancerede trusselsaktører, netværkssikkerhed og nye teknologiske fremskridt inden for sikkerhedsinfrastruktur.

Anette Vainer, som leder Fortinets aktiviteter i Danmark, kan bidrage med perspektiver omkring nationale sikkerhedstrusler, lovgivningsmæssige udfordringer og vigtigheden af en holistisk tilgang til IT-sikkerhed i organisationsmiljøer.

Matthew Thomas Clark bringer sin ekspertise inden for sikkerhed, datacentre og cloud tjenester til bordet.

Sammen udgør disse tre eksperter en unik mulighed for at udforske og uddybe de nuværende udfordringer, tendenser og løsninger inden for IT-sikkerhed i dagens digitale landskab.

Anette Vainer

Indholdskategori

Indholdstype

Kom i kontakt med os!

Ring til os direkte på vores telefonnummer +45 4331 4000, send os en e-mail sales.dk@netnordic.com, eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt! Tak!

Contact by mail