Contact by mail

Karriere i NetNordic

Karriere side 1

Bliv en del af NetNordic holdet

Hos NetNordic er vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere der brænder for at være med til at være vores kunders ”BEST COMPANION og give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Se mere her:

Ledige stillinger

Student Assistant

Vores medarbejdere

Hos NetNordic er medarbejderne vores vigtigste ressource. Derfor passer vi godt på vores medarbejdere og vi tror på, at et godt arbejdsmiljø er med til at skabe resultater og trivsel på arbejdspladsen.
Vores medarbejderes kompetencer er altafgørende for vores succes og derfor har vi altid fokus på udvikling og at sikre, at vores medarbejdere har de rette udfordringer.
Vi har høj fokus på kompetenceudvikling, da det er vigtigt for os, at medarbejderne altid har mulighed for at videreudvikle sig, både fagligt, men også personligt i deres arbejde. Drøftelser omkring udvikling har du som medarbejder hos NetNordic løbende med din nærmeste leder.

Kulturen

Vores kultur er familiær og vi mødes i tillid og støtte fra kolleger og ledere.
Vores 4 ledelsesprincipper: HOLISTIC, ENGAGING, PRESTIGELESS, RESULTS PROPELLED sikrer at der er en åben og ærlig kommunikation og at der er plads til forskellighed også i forhold til holdninger og perspektiver. Vi udfordrer hinanden og anerkender hinanden for vores succeser og vi fokuserer på ”the big picture”, hvor vi søger at opnå løsninger der er bedst for alle og ikke kun ud fra ens eget perspektiv.

Arbejdsmiljø og trivsel

Vi tror på, at et godt arbejdsmiljø skaber resultater, og vores medarbejdere er som nævnt vores vigtigste ressource.
Det er derfor helt afgørende, at vi understøtter medarbejdernes trivsel, fordi sunde og glade mennesker i balance er engagerede medarbejdere, der skaber værdi.
Sammenhold og trivsel er vigtige for os og vi sætter pris på og har respekt for forskelligheder, fordi vi ved, at det bidrager til bedre resultater og et godt arbejdsliv for vores medarbejdere – og tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder – og dem samler vi på!

I NetNordic gør vi meget for det sociale på tværs af organisationen bl.a. via vores personaleforening som sørger for sociale tilbud til vores medarbejdere.

NetNordics ART værdier og vision

Hos NetNordic er vores vision, at vi vil være ”The Best Companion” for vores kunder og det er vores professionelle medarbejdere, der sikrer at det sker.
Vores ART værdier er:


Vi er ambitiøse
Vi jagter succes for vores kunder.


Vi er teamorienterede
Vi bidrager individuelt og handler fælles.


Vi er pålidelige
Vi holder hvad vi lover og eksekverer som planlagt.


En karriere i en nordisk organisation

Når du vælger NetNordic vil du møde certificerede konsulenter med stor erfaring i branchen. Du vil også finde et team af talenter, kreative og entusiastiske folk. Ved at benytte den seneste teknologi, kan vi levere signifikante økonomiske fordele for vores kunder. Mange af vores kunder har også været i stand til at opnå signifikante konkurrencemæssige fordele pga. vores løsninger og services.

NetNordic består af moderselskabet NetNordic Group AS hvor følgende datterselskaber indgår i koncernen: NetNordic Norway AS, NetNordic Sweden AB, NetNordic Denmark A/S og NetNordic Finland OY. NetNordic Group ejes af NetNordic Holding AS. Hovedaktionær i selskabet er Norvestor (privat kapital), med ca. 60% af aktierne, mens de øvrige aktier ejes af de ansatte.