Contact by mail

Karriere i NetNordic

Karriere site Tore og Mette

Karriere side 1

Intereseret i en karriere hos os?

Vil du være en del af den mest innovative, inspirerende og hurtigst voksende systemintegrator i Danmark?

Bliv en del af vores team på ca. 400 ansatte. Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere, der brænder for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse. Som “Best Companion” arbejder NetNordic altid på at realisere kundens forretningspotentiale gennem effektiv anvendelse af unikke løsninger og tjenester.

Vi vækster sammen

Højtuddannede, professionelle og engagerede medarbejdere er fundamentet i vores virksomhed. Klare karriereveje, konstant læring og struktureret vidensdeling er en del af din karriereudvikling hos os.

Uddanelse

For at kunne skabe den bedste arbejdsplads for vores dygtige medarbejder, er der konstant fokus på udvikling og uddannelse – til gavn for medarbejdere og kunder. Vores medarbejdere er certificeret til højeste niveau for at sikre den højeste kvalitet i service og ydelser til vores kunder. Vores projekt managerere og system teknikere deltager i workshops og træninger for at erhverve sig den nyeste viden om produkter og teknologier.

Vores værdier

NetNordics vision er at være vores kunders “Best Companion”. Det betyder, at vi vil realisere vores kunders potentiale gennem effektivitet og fleksibilitet til de laveste omkostninger. Vores mål er, at fortsætte vores vækst og fastholde vores position blandt de bedste i branchen.

Vi er ambitiøse

Vi jagter succes for vores kunder.

Vi er teamorienteret

Vi bidrager individuelt og handler fælles

Vi er pålidelige

Vi holder hvad vi lover og eksekvere som planlagt

Vi leverer avancerede sikkerheds-, netværks- og kommunikationsløsninger, som styrker vores kunders forretningsmodel.

Ledige stillinger

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid på udkig efter dem, der stræber efter at være de bedste inden for deres område. Hvis du mener, dine kompetencer kan bidrage hos NetNordic, men ikke kan finde et stillingsopslag der matcher dig, så send os en uopfordret ansøgning.

Uopfordrede ansøgninger


En karriere i en nordisk organisation

Når du vælger NetNordic vil du møde certificerede konsulenter med stor erfaring i branchen. Du vil også finde et team af talenter, kreative og entusiastiske folk. Ved at benytte den seneste teknologi, kan vi levere signifikante økonomiske fordele for vores kunder. Mange af vores kunder har også været i stand til at opnå signifikante konkurrencemæssige fordele pga. vores løsninger og services.

NetNordic består af moderselskabet NetNordic Group AS hvor følgende datterselskaber indgår i koncernen: NetNordic Norway AS, NetNordic Sweden AB, NetNordic Denmark A/S og NetNordic Finland OY. NetNordic Group ejes af NetNordic Holding AS. Hovedaktionær i selskabet er Norvestor (privat kapital), med ca. 60% af aktierne, mens de øvrige aktier ejes af de ansatte.