Contact by mail

Brancher

Trådløst netværk er en del af universitetets kritiske infrastruktur. En af de største udfordringer vi ser er antallet af klienter på netværket. En gennemsnitlig studerende har nu over 3,5 klienter i skolen, som vil være forbundet med netværket. Dette kan f.eks. Være en MAC / PC, en iPad, en smartphone + et smart watch. Disse kunder flyttes rundt i campus og derfor er et velovervejet RF-design meget vigtigt.
Digitalisering betyder at ændre kundeadfærd og ændre krav til it-afdeling i detailhandelen.
Beacons, pengeautomater, overvågningskameraer, reklameskærme, POS-løsninger, håndskannere og kølesensorer bør altid være online.
Der er en masse teknologi på et hotel, og meget, der skal spille sammen. Hjertet af et hotel er ofte det PMS-system, der anvendes. Alt er registreret her og danner grundlag for en smidig drift af hotellet. Integration af forskellige tekniske platforme og tjenester er derfor centralt for et moderne hotel.
I mere end 30 år har NetNordic opbygget en anerkendt, professionel leverings-, projekt- og supportorganisation for telekommunikationsløsninger til energisektoren.
Større offentlige institutioner som Ministerier, Kommuner, Regionshospitaler mm. i Danmark bruger NetNordic til at levere missionskritiske løsninger inden for kommunikation, computernetværk og it-sikkerhed.
- En omfattende løsning på tværs af tjenester og systemer
Væksten i omsorgstrængende kræver sikre løsninger, der sikrer omsorgen på brugerens vilkår. Målet er at forbedre individets livskvalitet i institutioner, plejehjem og i private hjem og for at give en mere gennemsigtig, fleksibel og effektiv arbejdsdag for alle. NetNordic Omsorg er den platform, der forbinder eksisterende og fremtidige teknologier med brugerne, og giver overblik til tjenesteudbyderne.
Nedetid og ustabilitet kan have store finansielle konsekvenser for spillere i bank- og finansbranchen. Derfor kræver bank- og finansbranchen høj oppetid, tilgængelig teknisk ekspertise og stabile og robuste løsninger.