Contact by mail

Smarte collaborationsløsninger til din virksomhed

Collaborationsløsninger skaber effektivitet gennem større fleksibilitet og høj tilgængelighed!

Collaboration forbinder alt!

Collaboration er et bredt begreb, men betyder kort sagt kollektiv kommunikation. Grundidéen er, at samle og integrere al virksomhedens kommunikation for at skabe effektivitet.

Ved at integrere virksomhedens forskellige kommunikationskanaler, såsom virksomhedstelefoni, videoopkald, IP -telefoni, SMS, e -mail og chat, kan du skabe en mere sammenhængende kundeoplevelse.

Integrer virksomhedens forskellige kanaler og kommunikationstjenester:

Vi vil give vores kunder en samlet brugeroplevelse. Så spares der tid og penge og kommunikationen er mere effektiv. Vi kan også hjælpe med at integrere dine forskellige kommunikationskanaler med din virksomheds andre tekniske platforme og værktøjer, såsom Outlook, CRM eller samarbejdsværktøjer såsom Microsoft Teams. Collaboration gør det lettere at samarbejde og kommunikere, både internet og eksternt.

Collaboration NetNordic

Med god Collaboration og forretningsintegration bliver produktiviteten højere og omkostningerne betydeligt lavere.

Integrer dine tjenester med virksomhedens anden it -infrastruktur

NetNordic arbejder med organisationer og virksomheder, der alle har en ting tilfælles og hvor kundekommunikation er en vigtig del af deres hverdag. Derfor har vi specialiseret os i kommunikationsløsninger, der kan tilpasses alle virksomheder og brancher. NetNordic har stor erfaring med virksomhedstelefoni og kan skabe en skræddersyet løsning, der passer dig og din virksomhed.

Vi fokuserer på at gøre hverdagen lettere for vores kunder, men også for vores kunders kunder og brugere. Kommunikationsløsninger fra NetNordic vil give hele din organisation en konkurrencefordel ved at hjælpe os med at skabe en bedre brugeroplevelse, tilgængelighed og service til dine kunder. Vi kan blandt andet hjælpe dig med at oprette et kontaktcenter, der sætter bruger og besøgende i fokus.

Vi kan optimere forretningsprocesser og forenkle kommunikationen inden for virksomheder

Blandt vores kunder finder du store virksomheder og organisationer i både den private og offentlige sektor. Det stiller store krav til os som leverandør. Derfor lægger vi stor vægt på professionalisme og kundetilfredshed i hele vores forretning. Om nødvendigt kan NetNordic hjælpe dig med at oprette integrationer med alle dine egne forretningssystemer.

Dagens kommunikationsløsninger udvikler sig konstant, og NetNordic har valgt at fokusere på skræddersyede løsninger der har fokus på behov og udvikling på markedet. Vores tilgang omfatter alt fra rådgivning, leveringsprojekter og driftsansvar, fuldstændigt tilpasset dine kunders behov.