Contact by mail

april 27, 2016

Hiper – fremtidens internetudbyder leverer internet på dine præmisser

Hos Hiper er ambitionerne og målsætningen om at blive Danmarks bedste udbyder af bredbånd, drivkraften i det nyetablerede selskab.

Det virker måske ved første øjekast som en floskel, men med en erfaren ledelse, der ved hvad der kræves, og som har søsat flere succesrige firmaer i telebranchen tidligere, klinger det på ingen måde hult. Hiper har nemlig en skarp businessplan med fokus på, at levere størst mulig hastighed til den lavest mulige pris, ved hjælp af en IPnett-designet Juniper routing-løsning.

Høje ambitioner hos Hiper

Hiper blev lanceret i slutning af 2015, og er i fuld gang med både at få kunder opkoblet og samtidig udvide udbuddet af ydelser. Firmaet er etableret og drevet af folk som tidligere har stiftet bl.a. Fullrate, og der sidder derfor en yderst erfaren og visionær bemanding på ledelsesgangene.

De ved hvad der kræves for at tage kampen op med det etablerede bredbåndsmarked – de har nemlig gjort det før med stor succes. Firmaet leverer bredbånd, gennem fiber, kabel-tv og over telefonnettet, uden at man bindes op på teleabonnementer, TV-pakker eller lignende – fuldt ud i tråd med markedets stigende efterspørgsel efter maksimal båndbredde til minimal pris.

Hiper tilbyder hastigheder til markedets bedste priser, på tre niveauer; 1000/1000 Mbit i gennem TDC’s eksisterende fiberopkoblinger i København og Nordsjælland for 299,- kr. om måneden, 100/25 Mbit i gennem kabel-tv stikket og til sidst så meget hastighed husstandens telefonopkobling kan trække. De to sidste løsninger er hver skarpt prissat til 199,- kr. om måneden.

For at Hiper kan tilbyde helt op til en 1000/1000 mbit løsning i gennem en fiberopkobling, allerede fra firmaets lancering, skyldes det en IPnett designet Juniper-løsning. Hiper investerede i løsningen inden opstart, så de allerede fra dag 1, var klar til at tilbyde kunderne markedets højeste hastigheder – til markedets laveste priser.

At valget faldt på en IPnett Juniper-løsning, forklarer CEO Stig Myken hos Hiper, således; – Vi har tidligere oplevet IPnett som en effektiv og fleksibel leverandør, der forstår behovet hos en nystartet virksomhed som Hiper, hvor det i starten handler om hurtig etablering, og efterfølgende at støtte os i både vækst- og udbygningsfasen.   

IPnett og Juniper designet løsning

For at imødekomme Hipers behov for, at kunne levere markedets bedste hastigheder til markedets lavest priser, designede IPnett og Juniper i fællesskab Hipers routing-core løsning.

Løsningen består af flere Juniper MX-routere, med dertilhørende MIC-kort og licenskrævende features. Hos IPnett er glæden over samarbejdet ligeledes til at spore, illustreret i følgende udtalelse fra administrerende direktør for IPnett A/S og AB, Lars Glarborg:

– Vi er begejstrede for at vi i gennem en IPnett-designet løsning, har en aktie i Hipers mission om, at udfordre bredbåndsmarkedet i Danmark, til gavn for forbrugerne. Det er altid positivt, at få skabt noget konkurrence på et marked som er domineret af store spillere, og vi ser frem til at se Hiper vokse og levere høje hastigheder til de prisniveauer, som forbrugerne efterspørger. 

Det bliver spændende at følge Hipers udvikling i fremtiden, og ikke mindst se hvordan bredbåndsmarkedet bliver påvirket af firmaets indtog på det danske markedet. Under alle omstændigheder er Hiper ikke bare kommet for at blive, de er kommet for at vokse.   

Hiper blev lanceret d. 14. december 2015, med base på Langebrogade i det indre København. Hiper er stiftet og ledet af erfarne personer fra den danske telebranche, og som brænder for at gøre det bedre og sætte nye standarder for, hvad kunderne kan forvente når det gælder hastighed og pris.

De seneste år er der sket et markant skred i underholdning fra traditionelt flow tv til et stort udvalg af streaming tilbud. Der er derfor opstået en efterspørgsel efter hurtigt og billigt bredbånd som giver forbrugeren fuld kontrol over sit valg af medier og underholdning, uanset om det er tv, serier, film, gaming eller eSport, og Hiper er netop skabt til at møde denne efterspørgsel.

Hiper har en mission om at levere bredbånd på alle åbne net og de er klar til at lancere med produkter på fiber, på kabel-TV og over telefonstikket så de kan levere til alle, uanset adresse. Læs mere om Hiper på Læs mere om Hiper på hjemmesiden eller på Hipers Facebook-side.   

IPnett er en ledende leverandør af innovative kommunikationsløsninger, som er systemkritiske for måden vores kunder gør forretning på. Vi er specialister i at levere løsninger baseret på, og tilpasset til, vores kunders behov, ved at udnytte og sammensætte standardkomponenter på en smartere måde.

Vores kunder er både teleoperatører, offentlige myndigheder, medie-branchen og andre større virksomheder, som har trafikintensive- eller virksomhedskritiske netværk. IPnett har over et hundrede ansatte, fordelt på kontorer i Oslo, Stockholm, Lund og København.

IPnett er en hurtigt voksende virksomhed i kommunikationsbranchen. Vores vision er at være markedsledende leverandør af innovative kommunikationsløsninger, i alle de nordiske lande. 

Juniper Networks er af den klare overbevisning at netværk er det særskilt største transportmiddel, for viden, forståelse og menneskelig udvikling, som verden nogensinde har set.

Mere end nogensinde før, stiller den moderne verden sin lid til high-performance netværk. Mere end nogensinde før, har verdenen brug for netværks-innovation for at opnå vores fulde potentiale. Læs mere om Juniper på deres hjemmeside.