juni 19, 2024

Netnordic Optaget på SKI 02.14 It-konsulentaftale

Vi er glade for at meddele, at Netnordic nu er optaget på SKI 02.14, en ny it-konsulentaftale under Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI). Denne aftale, kendt som DIS (dynamisk indkøbssystem), giver offentlige kunder mulighed for at købe konsulentydelser, der er skræddersyet til deres specifikke behov.

Med optagelsen på SKI 02.14 ser vi frem til at levere fleksible og tilpassede it-konsulentydelser til det offentlige og bidrage til at løse både små og store udfordringer.

Læs mere om aftalen her.

Kontakt:

Eva Liendgaard Mossing, Bid Manager

eva.mossing@netnordic.com

ski dk logo

SKI er hele den offentlige sektors indkøbsservice og -videncenter. SKI udvikler indkøbsaftaler på varer, tjenesteydelser og it og hjælper stat, kommuner og regioner med at skabe konkurrence og afløfte udbudspligten. SKI sikrer e-handel og styrer kontrakterne, når aftalerne er i drift.

NetNordic fokuserer på at skabe og levere intelligente integrationer, der specialiserer sig i løsninger og tjenester til missionskritisk infrastruktur inden for området cyber security, sikkert datacentre, sikre netværk og sikker collaboration. Vi sikrer at dine forretningskritiske applikationer performer optimalt i et sikkert miljø. Vi er nordisk systemintegrator med fokus på innovative løsninger af cloud og infrastruktur.

Contact by mail