Contact by mail

november 17, 2023

NetNordic er blevet optaget, som leverandør på SKI 50.07 – Collaboration

Vi er stolte af, og glade for at kunne meddele, at NetNordic er blevet optaget som SKI-leverandør på 50.07 – delaftale 1 Unified communications- og telefoniprodukter, i samarbejde med Comm2ig.

50.07 Kommunikationsprodukter omfatter et standardiseret og katalogegnet sortiment af kommunikationsprodukter, som f.eks. telefoner, headsets, webcams, routere og konference-systemer.

Læs mere om aftalen her.

Kontakt:

Claus Sander, Customer Success Manager

claus.sander@netnordic.com

ski dk logo

SKI er hele den offentlige sektors indkøbsservice og -videncenter. SKI udvikler indkøbsaftaler på varer, tjenesteydelser og it og hjælper stat, kommuner og regioner med at skabe konkurrence og afløfte udbudspligten. SKI sikrer e-handel og styrer kontrakterne, når aftalerne er i drift.

NetNordic fokuserer på at skabe og levere intelligente integrationer, der specialiserer sig i løsninger og tjenester til missionskritisk infrastruktur inden for området cyber security, sikkert datacentre, sikre netværk og sikker collaboration. Vi sikrer at dine forretningskritiske applikationer performer optimalt i et sikkert miljø. Vi er nordisk systemintegrator med fokus på innovative løsninger af cloud og infrastruktur.