Contact by mail

december 11, 2023

NetNordic tilslutter sig det dynamiske indkøbssystem, SKI 02.07 – kommunikations- netværks- og sikkerhedsprodukter og løsninger

NetNordic, en førende udbyder af avancerede kommunikations-, netværks- og sikkerhedsløsninger, har officielt tilsluttet sig det dynamiske indkøbssystem SKI 02.07. Denne 25-årige indkøbsaftale åbner dørene for endnu et samarbejde med den offentlige sektor. Dette muliggør køb af specialiserede løsninger inden for kommunikation, netværksinfrastruktur, kontaktcenter og it-sikkerhed.

SKI 02.07 aftalen er designet til at imødekomme behovene hos organisationer, der søger opgraderinger og lignende til deres nuværende netværksinfrastruktur, eller implementering af avancerede kontaktcenterløsninger og it-sikkerhedsløsninger.

NetNordic er stolte af at kunne tilbyde skræddersyede løsninger inden for rammerne af dette dynamiske indkøbssystem. En unik egenskab ved dette indkøbssystem er fraværet af et forudbestemt sortiment. I stedet opfordres interessenter til at præcisere deres behov for mere avancerede løsninger. Dette giver NetNordic mulighed for at levere skræddersyede svar, der bedst imødekommer kundernes specifikke krav.

02.07

“Vi er begejstrede for at være en del af det dynamiske indkøbssystem SKI 02.07 og ser frem til at samarbejde med den offentlige sektor for at levere innovative og skræddersyede kommunikations-, netværks-, og sikkerhedsløsninger. Vores ekspertise inden for netværksinfrastruktur, kontaktcenter og it-sikkerhed giver os mulighed for at imødekomme de komplekse behov, som de offentlige indkøbere står overfor.” udtaler Ulrik Kjeldgaard, CEO hos NetNordic.

Læs mere om aftalen her.

Kontakt:

Eva Liendgaard Mossing, Bid Manager

eva.mossing@netnordic.com

ski dk logo

SKI er hele den offentlige sektors indkøbsservice og -videncenter. SKI udvikler indkøbsaftaler på varer, tjenesteydelser og it og hjælper stat, kommuner og regioner med at skabe konkurrence og afløfte udbudspligten. SKI sikrer e-handel og styrer kontrakterne, når aftalerne er i drift.

NetNordic fokuserer på at skabe og levere intelligente integrationer, der specialiserer sig i løsninger og tjenester til missionskritisk infrastruktur inden for området cyber security, sikkert datacentre, sikre netværk og sikker collaboration. Vi sikrer at dine forretningskritiske applikationer performer optimalt i et sikkert miljø. Vi er nordisk systemintegrator med fokus på innovative løsninger af cloud og infrastruktur.