Interview med Trine Bramsen, tidligere Minister for Ligestilling

De bedste beslutninger træffes med den største grad af diversitet!

Trine Bramsen, tidligere minister for ligestilling

Ligestilling, diversitet og inklusion – i denne uge hylder vi kvindernes internationale kampdag hos Netnordic!

Vi sætter fokus på diversitet, inklusion og især ligestilling inden for IT-branchen. Vi gør dette med eksklusive interviews med førende kvindelige profiler som Lene Diesen, adm. direktør for Netnordic Norge, Anette Vainer, Country Manager Denmark fra Fortinet, Mette Slesvig, CEO for Cibicom Group, og Hanne Kjærgaard, Produktchef hos TD SYNNEX.

Ugen afsluttes med vores store interview med Trine Bramsen, tidligere minister for ligestilling. Her italesætter vi især virksomhedernes ansvar samt diskuterer, hvordan man får topledelsen til at engagere sig, identificerer kilder til pres og udforsker initiativer til at fremme diversitet og inklusion, samt hvilke mål der kan sættes for fremtiden.

Trine Bramsen er en fremtrædende dansk politiker, der har gjort sig bemærket for sit engagement indenfor især ligestilling. Hun har tidligere fungeret som minister for ligestilling i Danmark og har været en stærk fortaler for at fremme ligestilling på alle niveauer af samfundet. Med hendes visionære lederskab og politiske erfaring har Trine Bramsen spillet en central rolle i udformningen af politikker og initiativer, der sigter mod at sikre lige muligheder og rettigheder for alle.

“Diversitet kan være lige meget, hvis man får kvinder, der opfører sig som mænd”

Hendes bidrag til ligestillingsdebatten har gjort hende til en inspirerende figur både nationalt og internationalt. Læs mere om hende her.

Følg med hele ugen, hvor vi sætter dagsordenen for ligestilling og diversitet og giver dig redskaber til at skabe forandring. Lad os sammen bidrage til en mere inkluderende fremtid i IT-branchen. Hos Netnordic er vi en del af forandringen mod et mangfoldigt og ligeværdigt samfund.

Læs mere om vores diversitetsfokus her

Indholdskategori

Indholdstype

Kom i kontakt med os!

Ring til os direkte på vores telefonnummer +45 4331 4000, send os en e-mail sales.dk@netnordic.com, eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt! Tak!

Contact by mail