september 28, 2020

Unify

Muliggør intelligent samarbejde med mennesker, organisationer og IoT

Unifys løsninger gør det muligt for organisationer i alle størrelser at transformere måden de samarbejder, skaber forbindelser, øger produktiviteten og forbedrer team performance samt individuel engagement.

Deres sortiment indeholder komplette, samlede og integrerede kommunikations- og samarbejdsløsninger. De tilbyder førsteklasses løsninger til virksomheder der ønsker at videreudvikle deres medarbejdersamarbejde eller kontakten med kunderne.

Coorporation
Unify solutions

Unify løsninger kan transformere medarbejder- og kundeoplevelsen i et blandet leverandør-landskab samtidig med at det kan øge agiliteten og omkostningseffektiviteten. Alle løsninger bliver tilpasset ud fra de specifikke behov som i måtte have.

Få mere at vide om, hvordan deres integrerede kommunikationsløsninger kan hjælpe netop din organisation. Vores eksperter i Unify står klar til at hjælpe jer med at gøre jeres forbindelser mere produktive.

Unify løsninger

Voice Platforms

Levere sikre og skalerbare kommunikation med deres software baseret UC-platforme for alt IT-, stemme- og applikations-landskab.

Applikationer

Nem at bruge award-winning UC-applikationer til at strømline din kommunikation samt øge produktiviteten blandt medarbejderne.

Kontaktcentre

Kunder har mere indflydelse og kontrol over behovsafdækning end nogensinde, men hvor godt kender du dem? Support og værdsættelse af dem er kritisk for forretningssucces.

Telefoner og klienter

Vælg mellem en bred vifte af desktop-, mobil- og softphone klienter, der har industriledende teknologi og omkostningseffektiv netværksadministration.

Små og mellemstore virksomheder

Forbedre din performance og tag din forretning til næste niveau med Unify´s kommunikationsløsninger til SMV´er.

Tidskritisk kommunikation

Vedligehold dit markedslederskab og/eller din operationelle effektivitet gennem brug af tidskritiske kommunikationsløsninger.