Contact by mail

september 11, 2020

Poly

Gør dine forbindelser mere produktive

Poly er førende inden for video- og stemmeløsninger. Fra toget til det åbne kontor – og alle steder i mellem – gør Poly forbindelser mere produktive. De gør det nemmere at høre, dele og se, hvor som helst og når som helst.

Deres løsninger konstant udvikling og bliver mere og mere intelligente, ligesom deres cloud management værktøjer leverer bedre og bedre analyser med god indsigt i jeres kommunikation. Alle Poly´s løsninger er tæt integreret med nogle af verdens mest pålidelige platforme og tjenester således det hele fungerer problemfrit.

Poly Communication
Coorporation

Poly´s omfattende sæt af smarte slutpunkter til samlet samarbejde spænder over personlig kommunikation og gruppekommunikation med et komplet udvalg af headsets, bordtelefoner og konferencetelefoner samt videosamarbejdsløsninger.

Få mere at vide om, hvordan deres produkter og teknologi kan hjælpe din organisation med at slippe styrken ved teamsamarbejde løs. Vores eksperter i Poly står klar til at hjælpe jer med at gøre jeres forbindelser mere produktive.

Poly produkter og løsninger

Produkter

Deres produkter spænder vidt og bredt over telefoner, headsets, kamera, højtalere, infrastruktur, cloud services og videokonferencer, således du kan opnå den bedst mulige forbindelse hvor som helst, når som helst og på en hvilken som helst enhed.

Løsninger

Poly gør det nemt for dig at integrere dine kommunikationsløsninger til hvilken som helst platform og service. De leverer samarbejdsværktøjerne så du kan udføre dit arbejde uanset lokation og enhed.