Contact by mail

august 11, 2020

Palo Alto Networks

Global Cybersecurity Leder

Palo Alto Networks løsninger er markedsledende inden for Global Security og afværger hver dag digitale trusler mod virksomheder verden over. Cybersecurity er deres speciale og de er frontløber på next-generation teknologier indenfor sikkerhedsløsninger.

NetNordic er en stolt Diamond Innovator Partner til Palo Alto Networks. Sammen kan vi tilbyde den bedste sikkerhedsløsning for din virksomhed.

Palo Alto - NextWave Diamond-partner
Cybersecurity-PAN

Palo Alto er fremtidens virksomhed når du skal implementere cybersecurity løsninger. Deres integrerede sikkerhedsplatform tilbyder effektive cybersecurity løsninger på tværs af netværk, clouds og mobile enheder baseret på next-generation teknologier indenfor sikkerhed, AI, automatisering og analytics.

Vores eksperter står klar til at levere de bedste værktøjer og assistance for at hjælpe dig med en effektiv sikkerhedsstrategi, simplificere aktiviteter og afværge hackerangreb.

Palo Alto Networks løsninger

Strata

Undgå cyberangreb med Strata der er den markedsledende netværkssikkerhed og next-generation firewall og gør det muligt for din organisation at omfavne netværkstransformationen alt imens dine brugere, applikationer og data konsekvent er sikret.

Prisma

Prisma Cloud tilbyder dig det bredeste sortiment af sikkerhed og compliance dækning gennem hele udviklingscyklussen på tværs af multi- og hybridcloud miljøer. Det sikrer dine brugere, applikation og data uanset deres lokation.

Cortex

Cortex er branchens mest omfattende sortiment af sikkerhedsoperationer der giver organisationer mulighed for at få best-in-class opdagelse, undersøgelse, automatisering og respons kapabiliteter.