Contact by mail

oktober 2, 2020

Nutanix

Transformer jeres datacenter

Nutanix løsninger er 100% software baseret og er bygget på hyperkonvergeret infrastruktur, hvilket giver en infrastruktur der integrerer virtualisering, computing, lagring, netværk og sikkerhed for en hvilken som helst applikation i en hvilken som helst skala.

Nutanix hjælper kunder med at modernisere jeres datacentre og køre applikationer i enhver skala on-prem eller på cloud. Nutanix leverer simpliciteten og agiliteten fra en offentlig cloud kombineret med den performance, sikkerhed og kontrol en privat cloud har.

Nutanix architecture
Cloud datacenter

Nutanix software samler private, offentlige og distribuerede clouds og giver IT muligheden for at levere applikationer og data der styrker jeres forretningskritiske aktiviteter.

Skal Nutanix være med til at transformere jeres datacentre så i kan simplificere mange af jeres IT operationer og nedbringe jeres cloud omkostninger. Vores eksperter står klar til at levere de bedste værktøjer og assistance for at hjælpe jer i gang med Nutanix.

Én Platform. Enhver App. Enhver Cloud

Konverger problemfrit alle dine cloud miljøer til én enkel cloudplatform og simplificer IT og application management så du kan fokusere på din forretning og dine kunders behov.

Moderniser jeres datacenter

Byg en enterprise cloud med hyperkonvergeret computing, lagring, virtualisering og netværk som kernen.

Kør enhver app i enhver skala

Kør dine apps og arbejdsbelastninger på én enkel platform med uovertruffen tilgængelighed, performance og simplificering.

Administrer alle jeres clouds

Flyt ubesværet jeres apps og data mellem offentlige, private og edge-clouds for at få en ægte hybrid-cloud oplevelse.