august 11, 2020

Nokia Networks

Netværk der forbinder verden

Nokia Networks er verdens førende indenfor udviklingen og installeringen af 5G netværk der også omfatter et sortiment af netværksudstyr, software, services og licens muligheder verden over.

Nokia Networks er den eneste leverandør med en globalt tilgængelig end-to-end produktportefølje der dækker alle 5G-netværkselementer herunder, radio, core, cloud, transport samt kontrol, automatisering og sikkerhed.

Nokia Networks
Nokia 5G

Levering af infrastruktur og relaterede tjenester til en verden, hvor alt og alle skal forbindes er kritisk for Nokia Networks. Deres fokus er derfor på at styrke deres lederskab med next-generation netværksteknologier der er med til at skabe den bedste netværksoplevelse.

Opnå lavere omkostninger, ekstrem effektivitet, simplificering og real-time performance. Vores eksperter i Nokia står klar til at hjælpe dig med dine netværks behov så du kan blive bedre forbundet.

Inteligente løsninger og services

Løsninger

Hardware og software løsninger til at optimere dit netværk. Transformer dit netværk og forretning med 5G, cloud og software teknologier.

Services

Maksimer potentialet for dit netværk. Levere overlegen end-user oplevelser, opdag nye muligheder og optimer dit netværk og daglig drift.