Contact by mail

august 11, 2020

Juniper Networks

Simplificering af netværk

Juniper Networks forbinder hele verden med deres produkter, løsninger og services der er udarbejdet ud fra deres fokus på simplificering af netværk.

Hvis din virksomhed afhænger af netværket til at levere kritiske transaktioner, applikationer og services er Juniper din partner. De leverer den innovative tankegang, performance, automatisering og forpligtelse der giver et af markedets bedste netværk.

Juniper Networks
Network Security

Juniper Networks er en innovativ netværksleverandør med speciale i routere, switching og sikkerhed. Deres teknologi er bygget op omkring skalerbart og højtydende netværk. Deres omfattende produkter, løsninger og services er anvendelig på tværs af hele netværket.

Juniper har en ny tankegang til netværk – en der er intelligent, agil, sikker og åben for enhver leverandør og netværksmiljø. Vores eksperter står klar til at levere de bedste værktøjer og assistance for at hjælpe dig i gang med Juniper Networks.

Produkter og løsninger

Routere

En omfattende, skalerbar og sikker portefølje af routere til virksomheder og andre tjenesteudbyderes netværk.

Switching

Forbedre økonomien i netværket med høj densitet Ethernet, der nemt skifter på tværs af dit datacenter, campus og kontor.

Sikkerhed

Udforsk netværkssikkerheds-løsninger. Højtydende, integrerede produkter, sikre netværker, applikationer og adgang på tværs af hele virksomhedens netværk.


Mist by Juniper

Mist by Juniper er det nye enterprise netværk som er drevet af AI-teknologi. Mist er banebrydende indenfor trådløst netværk. Det AI-drevne WLAN gør jeres Wi-Fi forudsigelig, pålidelig og målbart, så i kan opleve uovertruffen brugeroplevelse der er tilpasset til individuelle behov.

Hos NetNordic vil vi gerne omfavne next-generation teknologier og vi har derfor lagt et specielt fokus på Mist for at revolutionere vores kunders netværk.

Mist er bygget på en moderne microservice cloud arkitektur der leverer hidtil uset og unik automatisering og indsigt i brugeroplevelsen.

Vil du høre mere om hvad Mist kan gøre for dig og din virksomhed, så book et online møde herunder.

Mist by Juniper logo

Juniper er Gartner MQ leader både indenfor Wired og Wireless Infrastructure og Indoor Location Services.

Kontakt os for at høre, hvordan din forretning kan drage nytte af de unikke løsnngsmuligheder, dette giver.

Book online møde