Contact by mail

september 28, 2020

Fortinet

Sikkerhed uden kompromiser

Fortinet sikrer de største virksomheder, tjenesteudbydere og offentlige organisationer over hele verden på tværs af hele IT-infrastrukturen. De leverer højtydende integrerede sikkerhedsløsninger til deres kunder så det er muligt at afværge cyberangreb både i dag og i fremtiden.

De leverer nogle af markedets bedst integrerede sikkerhedsløsninger uden at gå på kompromis med kvaliteten til både netværk, applikationer, cloud og mobile miljøer.

Cybersecurity
Fortinet Security

Fortinet udvikler og distribuerer cybersecurity løsninger og services som firewalls, anti-virus, forebyggelse af angreb og zero-trust adgang. Deres løsninger og services giver et dækkende, integreret og højtydende beskyttelse mod cybertrusler og angreb.

Bliv godt beskyttet mod det stadig stigende cyber trusselsbillede med Fortinet. Vores eksperter står klar til at levere de bedste værktøjer og assistance for at hjælpe dig i gang med Fortinet.

Løsninger og services

Sikkerhedsdrevet netværk

Næste generation af sikkerhedsløsninger tæt integreret med dit netværk.

AI-drevet sikkerhedsoperationer

Udnyt dine sikkerhedsteams bedre med machine learning og AI i kampen mod cyberangreb.

Dynamisk Cloud sikkerhed

Udnyt fordelene ved performance og omkostningsbesparelse mens du sikrer dig at dine data er beskyttet.

Zero-trust adgang

Beskyt din organisation mod legitimationstyveri og sikre udviklingen mod et øget antal enheder på jeres netværk.

Banner Ethical Hackers

Etisk hacking – Webinar

Vil du også have tilsendt vores webinar om etisk hacking så registrer dig nedenfor.

I NetNordic sætter vi stort fokus på cybersecurity. I den forbindelse arrangerede vi et spændende webinar sammen med Fortinet og Arrow, hvor vi fik besøg af to etiske hackere, som tog os igennem et inspirerende og skræmmende forløb, hvor du fik mulighed for at få indblik i hvordan en hacker arbejder.

Vil du også se hvordan Solution Specialist Claus Sørensen og Security Specialist Kim Elgaard bruger deres etiske hacker viden og indsigt til at hjælpe virksomheder mod cybersecurity trusler? Registrer dig nedenfor og du vil få tilsendt et link til webinaret på din e-mail.

Indtast dine informationer og få tilsendt linket til webinaret.