februar 23, 2021

Avaya

Revolutionen starter med kommunikationen

Dit team er væsentligt bedre forbundet og mere responsiv med Avaya´s løsninger indenfor Collaboration. Deres OneCloud økosystem og løsninger hertil vil gøre jer i stand til at levere oplevelser der gør en forskel til kunder og medarbejdere.

Med én fælles løsning uden unødvendig kompleksitet og reduceret risiko kan samarbejde og produktivitet nå nye højder. Det giver dine medarbejdere en fælles app til opkald, beskeder, møder og teamsamarbejde – alt opnås gennem en brugervenlig og personlig app.

Samarbejde
Work from anywhere

Avaya hjælper med at accelerere den digitale transformation indenfor kommunikation. Deres fokus er på brugeroplevelsen så samarbejdet mellem jeres medarbejdere og med jeres kunder forløber gnidningsfrit og mere effektivt. Gør det muligt for medarbejdere, kunder og partnere at mødes hvor som helst, når som helst og virtuelt over alle enheder.

Hos NetNordic står vores eksperter i Avaya klar til at hjælpe dig med analyse og implementering der passer præcis til din virksomheds behov.  Så forbedrer du teamsamarbejdet og øger produktiviteten samtidig med kontakten til kunderne forløber problemfrit.

Avaya løsninger

Avaya Calling
Avaya Collaboration
Avaya meetings and conferences

Opkald

Samarbejde

Møder og konferencer

Giv dine medarbejdere en stemme – bogstaveligt talt. Gør samarbejde problemfrit med den rigtige teknologi. Så sikrer du dig altid pålidelige opkald – skalerbart og sikkert. Du risikere risikoen og øger tilgængeligheden – samtidig med at du forbedrer medarbejdernes effektivitet.

Tillad teams at samarbejde på et hvilket som helst tidspunkt på en hvilken som helst enhed – med den højeste kvalitet. Det er nemt at styre hele teamets kommunikation gennem én simpel cloud app. Omkostningerne holdes nede, kompleksiteten fjernes og produktiviteten optimeres.

Hvert minut tæller. Spildt tid er kritisk tid, der kunne være benyttet til at facilitere og foretage forretningsmæssige forbedringer eller tiltag. Dine resultater afhænger af dine møders kvalitet. Hastighed, HD videokvalitet, lyd og web adgang er alle kritiske faktorer for dine møders kvalitet.