august 17, 2020

Arista Networks

Markedsleder indenfor software-drevet cloud netværk

Arista Networks er førende indenfor opbygning af skalerbare, højtydende og ultra-lave latens cloud netværk til det moderne datacenter og cloud computing miljøer. De sætter standarden indenfor software-drevet cloud netværk.

Arista har mestret de vejledende cloud-principper fra cloud-ledere med deres netværksdesign der både servicerer private, offentlige, og hybrid cloud, samt enterprise og high-performance netværkssager.

Cloud-drevet network
Cloud network

Virksomheden designer flerlags netværksskiftere for at kunne levere software-drevne netværksløsninger til store datacentre, cloud computing, højtydende og højfrekvente handelsmiljøer.

Find ud af hvordan Arista kan transformere din forretning vha. software-drevet cloud netværk. Vores eksperter står klar til at levere de bedste værktøjer og assistance for at hjælpe dig i gang med Arista Networks.

Arista Networks Extensible Operating System

Kernen i Aristas platform er det skalerbare operativsystem Arista EOS, der er det mest avancerede netværksoperativsystem der muliggør udvikling fra tredjepart. Denne prisvindende software er bygget på en stabil, open source Linux-kerne med en central database, der gør EOS selvhelende, in-service opgraderbar og ekstremt robust. Arista EOS Central tilbyder adgang til udviklingsværktøjer, scripting-eksempler og support til at levere løsninger, der skaber sammenhæng mellem hvad leverandørerne udvikler og hvad brugerne ønsker.