Contact by mail

marts 18, 2016

Nilfisk Advance

Nilfisk Advance er en af pionererne inden for professionelt rengøringsudstyr til industri og kontraktrengøring. Med aktiviteter på 43 markeder over hele verden, har koncernen en stærk “grøn” forpligtelse som medlem af CDP (tidligere the Carbon Disclosure Project).

Udfordringen

Nilfisk-Advance ønskede at drive virksomhedernes effektivitet, reducere rejser og fremme smartere teamarbejde på tværs af sine globale operationer uden at blive trukket ind i komplekse ICT/ kommunikationsinvesteringer og service forpligtelser i mange lande.

Løsningen

Selskabet valgte en samlet kommunikationsplatform fra netnordic.communication. Der leverer state-of-the-art kommunikation gennem en administreret serviceaftale, der giver central styring, uden at koncernen trækkes ind i store investeringer i forbindelse med de langsigtede integrationer og vedligeholdelse forbundet hermed.

Resultatet

  • state-of-the-art kommunikation
  • en stemme tal og større team samarbejde
  • hurtigere global teamarbejde og enklere projektudvikling
  • billigere opkald mellem regionale firmaer
  • central forvaltning og service operationer håndteres gennem en managed service aftale reduceret operationel kompleksitet via en globalt sammenhængende SLA, reducerede servicekostnader og et enkelt kontraktkontrakt for multi-vendor management
  • systemomdannelse og det komplette program finansieret af driftsmæssige ikke-investeringsudgifter

Nilfisk Advance siger

“Telefoni var ikke vores kernekompetence, så vi ønskede ikke at foretage store investeringer i infrastruktur. Vi havde brug for den rigtige partner til at designe, styre og udbygge et nyt system i hvert land og centralisere derefter ting for os. Vi er et traditionelt industrivirksomhed – vi opererer på lave margener. “

Steen Andersen, Nilfisk Advance