Contact by mail

marts 26, 2019

NetNordic styrker bestyrelsen med erfarne personer fra branchen

NetNordic oplever markant vækst som nordisk systemintegrator. Løsninger og tjenester i forbindelse med sikkerheds-, netværks- og kommunikationsområderne er i stærk udvikling. For at styrke vores erfaringsgrundlag, og understøtte den fortsatte vækst i NetNordic, glæder vi os i dag til at byde Marina Lønning og Erik Heilborn velkommen i NetNordics bestyrelse.

“Med deres brancheerfaring vil de begge tilføre kompetence og erfaring for at skabe værdi for den videre strategiske udvikling, og med dette udvider vi med yderligere markedskendskab i Sverige og Danmark”, siger Christian Sontum, formand for bestyrelsen i NetNordic Group.

Marina Lønning har i mange år haft fremtrædende lederroller ved Telenor Norge og i TDC Group. Erik Heilborn har omfattende erhvervserfaring fra IT og Telecom og var blandt andet administrerende direktør for TDC Sverige i næsten 8 år.   

“Vi er imponerede over NetNordics udvikling igennem flere år og den solide industrielle position, virksomheden har taget. NetNordics evne til at foretage gode erhvervelser og integrere virksomhederne på en fornuftig måde betyder, at vækstmulighederne også er solide i fremtiden. Vi ser frem til at bidrage med vores kompetencer og erfaring, og til at arbejde tæt sammen med ledelsen og Norvestor”, siger Marina Lønning og Erik Heilborn.

Kontaktpersoner for yderligere spørgsmål:

Christian Sontum, Bestyrelsesformand NetNordic Group,
Christian.sontum@norvestor.com, tlf.: +47 991 53 698

Marina Lønning, tlf.: +45 21 70 15 50
Erik Heilborn, tlf.: +46 70 242 52 30

OM NETNORDIC

NetNordic er nordisk systemintegrator med speciale i løsninger og tjenester inden for netværk, kommunikation og sikkerhed. Som «Best Companion» vil NetNordic bidrage til at realisere kundens forretningspotentiale gennem effektiv brug af løsninger og tjenester. Omsætningen i 2018 anslås til ca. 1,2 milliarder. NetNordic har ca. 300 ansatte på 14 kontorer i Norden, fordelt på datterselskaber i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Læs mere på www.netnordic.com