Contact by mail

juli 8, 2022

NetNordic SOC er ISO 27001 certificeret

PRESSEMEDDELELSE – 8. JULI 2022 – NETNORDIC GROUP

NetNordic SOC er nu ISO 27001 certificeret

Vi er stolte og glade over at kunne meddele, at vores NetNordic SOC-service (Security Operation Center) er blevet tildelt certificeringen ISO/IEC 27001:2013. ISO/IEC 27001 er en international anerkendt standard inden for branchen, og lever op til alle de krav, som et informationssikkerheds-styringssystem (ISMS) behøver.

Dette anerkendte certifikat viser, at NetNordic SOC korrekt kan administrere kundens infrastruktur og sikkerheden omkring ​​virksomhedens aktiver, såsom finansiel information, intellektuel ejendomsret, medarbejderoplysninger, sikkerhedsprocesser og anden teknologi, der er afgørende for beskyttelse af data og/eller information fra betroet tredjepart.

“NetNordic SOC er en ISO 27001 certificeret pan-nordisk sikkerhedsservice, som hjælper førende nordiske kunder med at sikre og beskytte deres infrastruktur mod cybertrusler og udføre real-time respons og alarmering i et stigende krævende eksternt miljø”, siger Jarl Øverby, administrerende direktør i NetNordic Group.

NetNordic SOC tilbyder virksomheder sikkerhed på første klasse!

Den ISO 27001 certificerede SOC-service er en omfattende cybersikkerhedsovervågning. Servicen leverer en real-time alarmering på misbrug af informationssikkerhedssystemer, databrud og datalæk, samt opdager og reagerer på forskellige anomalier, Indicators-of-Compromise (IoC) og forventede cybertrusler.

NetNordic SOC-servicen integreres problemfrit med ethvert IT-miljø og er en All-in-One sikkerhedsservice, der arbejder 24/7/365, for at sikre sikkerheden gennem hele organisationen på alle tider af døgnet.

“Sikkerhed står øverst i vores strategi, og kompleksiteten der ligger i at drive en egen SOC-service kræver mange og tidskrævende processer, systemer og ressourcer på allerhøjeste niveau. Vi er klar til at tage en førende rolle på det nordiske marked for sikkerhedsservices og indgå i stærke partnerskaber med kunder der vil beskytte deres missionskritiske infrastruktur. Erhvervelsen af denne ​​ISO 27001-certificering er en naturlig milepæl i denne ambition”, slutter Jarl Øverby, administrerende direktør i NetNordic Group.

Læs mere om vores Security Operations Center-tjeneste, NetNordic SOC.

Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte:

Jarl Øverby, CEO, NetNordic Group
jarl.overby@netnordic.com, phone: +47 982 17 009

Markus Alkio, Group VP, SOC and Information Security Services, NetNordic
markus.alkio@netnordic.com, phone: +358 44 777 9001

NetNordic Group er en nordisk systemintegrator, specialiseret i områderne Cybersikkerhed, Netværk og Samarbejde. NetNordic leverer kundespecialiserede løsninger og services. Vi stræber altid efter at være vores kunders “Best Companion”, vi ønsker at hjælpe vores kunder med deres digitale muligheder gennem design, levering og styring af næste generations tjenester og løsninger. NetNordic har hovedkontor i Oslo. NetNordic havde cirka 1,8 milliarder NOK omsætning (proforma) i år 2020. Efter opkøbet har virksomheden cirka 520 ansatte fordelt på 14 kontorer i de nordiske lande, og vores løsninger distribueres gennem datterselskaber i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Majoritets-aktionær i NetNordic er Norvestor. Læs mere på www.netnordicdenmark.dk og følg os på sociale medier for flere opdateringer.

NetNordic SOC er en ISO 27001 certificeret pan-nordisk sikkerhedsservice