marts 12, 2020

NetNordic opretholder fuld tilgængelighed for kunder og partnere

COVID-19 har gjort sit indtag i Danmark, og nu er langt de fleste virksomheder og organisationer i mere eller mindre omfang berørt af situationen.  I NetNordic følger vi situationen tæt, og agerer efter myndighedernes anbefalinger og foretager de tiltag vi mener skal til, for vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, ligesom vi mener det er vigtigt at tage et fælles ansvar for bremse smitterisikoen, ved ikke at opsøge fysisk kontakt med mindre det er strengt nødvendigt.

Vi har derfor besluttet, at alle medarbejdere i NetNordic arbejder remote, dvs. at deres arbejdsplads er flyttet hjem.

Vi opretholder produktiviteten og tilgængeligheden via video- og samarbejdsløsninger, og vi vil være fuldt tilgængelige under hele den periode, der er indført restriktioner – i første omgang de næste 2 uger.

Alt rejseaktivitet er indstillet med mindre det er yderst nødvendigt.

Det betyder i praksis, at NetNordic fortsat er tilgængelig for alle vores kunder, eksisterende som nye. Vi kan træffes på tlf. 4331 4000 eller mail info@netnordic.com

Spørgsmål eller uddybende information kan rettes til lone.pedersen@netnordic.com

Kom i kontakt med os!

Ring til os direkte på vores telefonnummer +45 4331 4000, send os en e-mail sales.dk@netnordic.com, eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt! Tak!

Contact by mail