Contact by mail

december 1, 2022

NetNordic opkøber Kong Arthur

NetNordic opkøber Kong Arthur – grundet behov for større kapacitet i systemudvikling

“Vores rolle som systemintegrator inden for Secure Network, Secure Infrastructure og Secure Collaboration medfører et øget behov for kapacitet inden for systemudvikling. NetNordic tager udgangspunkt i standardteknologi, men oplever, at de digitale kundeløsninger bliver mere effektive når der er mulighed for tilpasninger”, siger Jarl Øverby, Group CEO i NetNordic, og fortsætter: “behovet for øget kompetence og kapacitet indenfor systemudvikling er centralt i forhold til, at vi kan fortsætte vores vækst ved at tilbyde forskellige services til et bredt udvalg af vores store og mellemstore kunder, og her passer Kong Arthur godt ind i vores vækststrategi med deres solide ekspertise og relevante erfaring”.

NetNordic har gennem en årrække håndteret Network-, Cyber Security- og Collaboration løsninger til store og mellemstore virksomheder. NetNordic tilbyder i stigende grad tjenester relateret til områder, der giver kunderne flere valgmuligheder. Med købet af Kong Arthur foretager NetNordic sit sextende opkøb siden 2015.

“Værdiskabende digitale løsninger og services er baseret på kompetence og erfaring. Network, Cyber Security og Collaboration er alle vigtige elementer for effektivitet og udvikling i nordisk erhvervsliv og den offentlige sektor, og NetNordic skal have en ledende rolle i denne udvikling,« siger Øverby.

“Kong Arthur har gennem en årrække arbejdet på store projekter og udviklet et solidt erfaringsgrundlag og ekspertise inden for digitalisering. Det var et naturligt skridt for os at blive en del af et større miljø, så vores ekspertise kan komme endnu mere til sin ret, og så var NetNordic et naturligt valg. Vi har en solid base lokalt og ønsker hermed at styrke vores lokale position yderligere samt styrke vores vækstambition, som vi mener vil være særligt interessant for vores medarbejdere. For ejerne af Kong Arthur er det en stor fornøjelse, at medarbejderne får flere spændende udviklingsmuligheder gennem en større koncern, hvor de kan videreudvikle deres kompetencer og ambitioner.

Vores medarbejdere i Litauen vil også bidrage til at styrke NetNordics evne til at levere i store og krævende projekter. Vi tilfører ekspertise og kapacitet og ser frem til at blive en del af NetNordic, som har vist en imponerende fremgang, som vi vil være med til at styrke, både i Norge og Norden,” siger Bjørn Oustad, daglig leder i Kong Arthur.

Kontaktpersoner for yderligere spørgsmål:

Jarl Øverby, CEO NetNordic Group, jarl.overby@netnordic.com , tlf. +47 982 17 009.

Bjørn Oustad, daglig leder Kong Arthur, bjorn@kongarthur.no , tlf. +47 932 49 966.

NetNordic er en nordisk systemintegrator specialiseret i løsninger og tjenester inden for Secure Network, Secure Infrastructure og Secure Collaboration. Som “Best Companion” ønsker NetNordic være med til at realisere kundens forretningspotentiale gennem effektiv brug af løsninger og services. NetNordic har hovedkontor i Lysaker. 2021 proforma omsætning er på cirka 1,9 mia.

Før opkøbet havde NetNordic cirka 500 ansatte fordelt på 15 kontorer i Norden, fordelt på datterselskaber i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Kong Arthur er en norsk konsulentvirksomhed, der leverer skræddersyet software og udvikler digitale tjenester. Virksomheden har dyb ekspertise inden for specialtilpassede software løsninger.

Kong Arthur er et norsk konsulentselskap som leverer skreddersøm programvare og utvikler digitale tjenester. Selskapet besitter dyp kompetanse innen programvareutvikling, skreddersøm og vedlikehold av løsninger.

Kong Arthur har en spesiell dyp kompetanse innen regionale operatører og utdannelsessektoren. Selskapet har lang erfaring med komplekse prosjekter og har ca 30 ansatte i Innlandet og Litauen.

Les mer her: Kong Arthur.