Contact by mail

januar 11, 2024

NetNordic opkøber EdgeGuide

NetNordic udfylder en vigtig rolle som systemintegrator i Norden med fokus på forretningskritiske løsninger og services. Vores dybe fokus på sikkerhed, netværk, interaktion og cloud i kombination med tilstødende system- og infrastrukturekspertise gør os meget relevante for store- og mellemstore kunder i Norden. NetNordic opkøber EdgeGuide og får med dette en solid fremgang af konsulenter indenfor Microsoft cloud, IT-sikkerhed og IT-strategi.

“EdgeGuide har udviklet en solid kundeposition og en dyb forretningsforståelse, der giver kunderne stærke værdibidrag. De førende medarbejdere og ejere har bygget en stærk platform, som NetNordic ser gode muligheder for at skalere både i Sverige og Norden. Med opkøbet af Gohybrid i oktober 2023 og EdgeGuide i starten af ​​2024 har NetNordic på kort tid taget et stort skridt mod at blive en førende Microsoft cloud-spiller i Norden,” siger Jarl Øverby, administrerende direktør i NetNordic.

“Dette marked er stadig i en tidlig fase, og flere og flere kunder ser værdien og har brug for assistance til at optimere deres Cloud-rejse med forventning om, at Microsofts AI-infrastrukturportefølje også bliver en central del af vores fremtidige rådgivning. EdgeGuide rammer strategisk alle nøgleparametre for NetNordics videre vækst med en solid platform bygget på kultur, ekspertise og kunderelevans. Vi har brugt tid sammen på at definere de næste faser, og vi er meget glade for, at vi nu kan gå i gang med realiseringen”, fortsætter Jarl Øverby.

NetNordic er vokset stærkt og systematisk gennem organisk vækst i kombination med strategiske opkøb. Kundeporteføljen består af centrale virksomheder i Norden og NetNordic leverer forretningskritiske løsninger og services inden for sikkerhed, netværk, interaktion og cloud. Med købet af EdgeGuide foretager NetNordic sit 20. opkøb siden 2015. NetNordic ejes cirka 70 % af Norvestor, mens resten kontrolleres af virksomhedens medarbejdere.

“EdgeGuide har udviklet en solid forretning baseret på erfaring, kompetence og en drivende kultur. Microsoft cloud er blevet en central faktor i kundedialogen for at optimere kundens værdi i brugen af ​​forretningskritisk teknologi. Kunder har brug for vores erfaring til at optimere cloud, sikkerhed og strategisk udnyttelse af teknologi. Vi har været særligt aktive med kunder, der har en klar vækststrategi. Vi har over en periode set, at vores virksomhed ville have gavn af at være en del af et større fundament, og vi har aktivt søgt muligheder. NetNordic repræsenterer fuldt ud vores kriterier med en virksomhed i stærk udvikling, geografisk tilstedeværelse, en kompetence og kapacitet, der matcher og komplementerer EdgeGuide. Vi har samarbejdet med NetNordic ved flere lejligheder og har herigennem testet vores kultur, kompetence og samarbejde. Det føles ekstremt godt at være en del af denne rejse som medarbejder og ejer,” siger Ali Qureshi, CEO for EdgeGuide AB.

Læs flere pressemeddelelser her

Kontaktpersoner for yderligere spørsmål:

Jarl Øverby, Konsernsjef NetNordic Group, jarl.overby@netnordic.com, tlf. +47 982 17 009

Fredrik Rosman, VD NetNordic Sweden, fredrik.rosman@netnordic.com, tlf + 46 73 151 56 65

Ali Qureshi, VD EdgeGuide AB, ali.qureshi@edgeguide.comtlf. +46 70 321 11 15

EdgeGuide er en svensk konsulentvirksomhed, der har specialiseret sig i it-strategi, sikkerhed, cloud og implementering af services til store og mellemstore virksomheder. Ud over senior konsulentkapacitet er virksomheden specialist i Microsoft cloud og hjælper kunder med at optimere sikkerhed, infrastrukturløsninger og omkostninger. EdgeGuide havde i 2023 en omsætning på cirka SEK 73 millioner og en EBIT på SEK 16 millioner. EdgeGuide ejes af de ledende medarbejdere.

NetNordic er en nordisk systemintegrator specialiseret i løsninger og tjenester inden for netværk, sikkerhed, cloud og interaktion. NetNordic bidrager til sikker og effektiv realisering af forretningskritiske løsninger og services til store og mellemstore nordiske virksomheder i både den private og offentlige sektor. Estimeret proforma-omsætning i 2023 var cirka 2,7 milliarder NOK. Før opkøbet havde virksomheden cirka 650 ansatte fordelt på datterselskaber i Norge, Sverige, Danmark og Finland.