Contact by mail

marts 26, 2019

NetNordic konsoliderer eksisterende datacentre

Vælger DigiPlex Dual-Site Solution

NetNordic er nordisk systemintegrator med en bred kundeportefølje og næsten 300 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Virksomheden bruger i øjeblikket fem forskellige datacentre i Norge, og DigiPlex vil levere en dual-site løsning ved hjælp af datacentrene i Ulven og Rosenholm i Oslo, hvor et af dem bliver det primære, det andet det sekundære. Dette giver maksimal stabilitet og sikkerhed for NetNordics kunder.

”Vi er stolte af at byde velkommen til NetNordic og ser frem til at støtte deres fortsatte vækst. Flere og flere virksomheder definerer stabile, sikre og miljøvenlige datacenterløsninger som forretningskritiske, og kunder med så høje krav passer perfekt til DigiPlex ‘datacentre, siger Gisle M. Eckhoff, administrerende direktør for DigiPlex.”

For at sikre en problemfri overgang fra gammel til ny løsning, vil DigiPlex støtte NetNordic i planlægningen og migrationen fra dagens fem centre til DigiPlex ‘to centre i Oslo-området.

For mere information kontakt venligst:

Per Morten Føyen, Operationschef, NetNordic
per.morten.foyen@netnordic.com, +47 93 08 88 67

Elisabeth Lennhede, Kommunikationschef, DigiPlex
elisabeth.lennhede@digiplex.com, +46 70 33 22 705

Om NetNordic

NetNordic er nordisk systemintegrator, og specialiserer sig i at levere netværk, kommunikation, sikkerhedsløsninger og tjenester. NetNordic blev grundlagt i 2001 og har en varieret kundeportefølje bestående af store og mellemstore virksomheder, statslige organisationer og tæller ca. 300 medarbejdere i Norden fordelt på datterselskaber i Norge, Sverige, Danmark og Finland. NetNordic driver løsningerne til store virksomheder, hvor stabilitet og sikkerhed er kritiske og centrale for kundens ambition. NetNordic Group ejes af NetNordic Holding AS. Den største ejer er Norvestor (private equity) med ca. 75% af aktierne, mens de resterende aktier ejes af medarbejderne. www.netnordic.com

Om DigiPlex

DigiPlex designer, bygger og driver datacentre i Norden. Virksomheden har specialiseret sig i at levere førsteklasses tjenester til sine kunder gennem skræddersyede, sikre og elastiske miljøer med den højest mulige tilgængelighed. Som et resultat heraf er DigiPlex tillid til både offentlige og private kunder – herunder sikkerhedsfølsomme organisationer som offentlige og finansielle institutioner. Alle DigiPlex datacentre bruger kun elektricitet produceret fra bæredygtige kilder. www.digiplex.com