Contact by mail

juni 11, 2019

NetNordic køber IPCO – behov for større kapacitet indenfor systemudvikling

“Vores rolle som systemintegrator indenfor netværk, sikkerhed og kommunikation indebærer et stigende behov for mere skræddersyede kundeløsninger, fortsat med fokus på omkostningseffektiv standard teknologi, der støtter kunderne i deres jagt på effektive digitale løsninger”, siger Jarl Øverby, koncernchef i NetNordic, og fortsætter, “behovet for øget kompetence og kapacitet indenfor systemudvikling er centralt for at vi kan fortsætte vores vækst ved at tilbyde forskellige tjenester til et bredt udvalg af vore store og mellemstore kunder, og her passer IPCO rigtig godt ind i vores vækststrategi med solid kompetence og relevant erfaring”.

NetNordic har gennem en årrække håndteret netværk-, sikkerhed- og kommunikationsløsninger for store- og mellemstore virksomheder. NetNordic tilbyder i stigende grad tjenester knyttet til områderne som giver kunderne større valgfrihed. Købet af IPCO er NetNordics tiende opkøb siden 2015.

“Værdiøgende digitale løsninger og tjenester bygger på kompetence og erfaring. Med udvidet kapacitet nærmer vi os nu 40 personer som arbejder dedikeret med systemudvikling på forskellige kundeprojekter og det gør NetNordic til en markant aktør i at forbedre tjenester og løsninger indenfor vigtige områder af samfundet. Netværk, sikkerhed og kommunikation er alle centrale drivkræfter for effektivitet og udvikling i det nordiske erhvervsliv og offentlige sektor, og NetNordic skal have en ledende rolle i denne udvikling,” siger Øverby.

“IPCO har gennem en årrække arbejdet med store projekter og udviklet en solid erfaringsbase og kompetence indenfor digitalisering. Det var et naturlig skridt for os at blive del af et større miljø så vores kompetencer kan komme endnu mere til sin ret, og her var NetNordic et naturlig valg. Vi har begge en solid base i Halden og vil nu yderligere styrke den lokale tilstedeværelse. Samtidig vil vores miljø i Oslo bidrage til at styrke NetNordics leveranceevne i store og krævende projekter. Vi tilfører kompetence og kapacitet og glæder os til at blive en del af NetNordic som har vist en imponerende fremgang som vi skal bidrage til at forstærke, både i Norge og Norden,” siger Ole Jakob Ottestad, daglig leder for IPCO.

Kontaktpersoner for yderligere spørgsmål:

Jarl Øverby, koncernchef NetNordic Group, jarl.overby@netnordic.com, tlf. +47 982 17 009.

Ole Jakob Ottestad, daglig leder IPCO, ole.jakob.ottestad@ipco.no , tlf. +47 995 76 976

NetNordic er nordisk systemintegrator med speciale i løsninger og tjenester indenfor netværk, sikkerhed og kommunikation. Som «Best Companion» vil NetNordic bidrage til at realisere kundens forretningspotentiale gennem effektiv brug af løsninger og tjenester. Omsætningen i 2018 anslås til ca. 1,2 milliarder. NetNordic har ca. 330 ansatte på 14 kontorer i Norden, fordelt på datterselskaber i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Læs mere på www.netnordic.com/dk

IPCO er et norsk konsulenthus der leverer skræddersyet software og udvikler digitale tjenester. Selskabet har stor kompetence indenfor projektledelse, IT Service Management, softwareudvikling, skræddersyede løsninger og vedligeholdelse heraf. Selskabet har stor erfaring med komplekse projekter og har mere end 20 ansatte i Halden.