Contact by mail

december 7, 2022

NetNordic har opkøbt Lytzen IT A/S

Lytzen IT er en førende managed service provider af cloud-, netværks-, collaboration- og IT-infrastrukturtjenester i Danmark. Gennem opkøbet vil både Lytzen IT og NetNordic styrke deres kompetence og kapacitet til at levere markedsledende managed services og integrationer i Danmark såvel som på det nordiske marked.

Lytzen IT er en betroet partner med et kernefokus på managed services leveret til kunder, der har brug for en betroet partner til kritisk infrastruktur. I takt med at kompleksiteten i IT-driften og efterspørgslen efter kompetencer og fleksibilitet øges, er Lytzen IT vokset støt på det danske marked. Lytzen IT har brugt det meste af et årti på at etablere en af klassens bedste managed services platforme, der muliggør cloud-, netværks-, collaboration- og datacentertjenester på højeste niveau for sine kunder. Lytzen IT har dybe kompetencer indenfor rådgivning og støtter deres kunders kritiske infrastruktur.

”NetNordic har oplevet en stærk vækst i Danmark de seneste år, og vi glæder os til at fordoble antallet af medarbejdere i landet. Som en førende pan Nordic serviceudbyder ser vi opkøbet, som perfekt timing til at tage det næste niveau i Danmark samt at styrke vores nordiske kapaciteter, siger Jarl Øverby – CEO for NetNordic Group.

Lytzen IT er et stærkt match baseret på deres kompetence og ekspertniveau inden for de forskellige managed services tjenester leveret til en bemærkelsesværdig stærk kundeportefølje. I NetNordic lægger vi stor vægt på den kulturelle dimension, og vi ser et stærkt match med Lytzen IT, herunder vores fortsatte vækstambitioner. Lytzen IT har et imponerende niveau af kompetencer og har gennem årene bevist, at de betjener komplekse kunder med højeste kvalitet. Vi ser frem til at fortsætte den positive udvikling i Danmark, siger Ulrik Kjeldgaard – administrerende direktør i NetNordic Danmark.

”NetNordic har en stærk position i Norden. Vi er blevet kontaktet af mange interesserede, men vi har ventet på den rigtige. Vi sigter efter at accelerere vores udvikling i Danmark og Norden, og NetNordic er et perfekt match for os. Vi tror stærkt på vores evner inden for managed services, hvor partnerskaber med Cisco og Microsoft har spillet en vigtig rolle. Kombinationen med NetNordic bringer nye dimensioner til vores fremtid, som passer helt perfekt til vores kunder og medarbejdere,” siger Christian Foghsgaard – CEO Lytzen IT.

Med dette opkøb øger NetNordic sin position på det danske marked og styrker koncernens kompetencer i Norden.

Lytzen IT har 50 ansatte i Danmark, som er placeret i Aalborg, Hjørring og København. Den estimeret omsætning for 2022 er ca. dkk 100 mio. Ledelsen i Lytzen IT geninvesterer i NetNordic og vil fortsat fokusere på at udvikle forretningen i Danmark og Norden.

Kontakt:
Jarl Øverby, CEO NetNordic Group,
jarl.overby@netnordic.com, tlf: +47 982 17 009

Ulrik Kjeldgaard, CEO NetNordic Denmark,
ulrik.kjeldgaard@netnordic.com, tlf: +45 22249358

Christian Foghsgaard, CEO Lytzen IT,
cf@lytzenit.dk tlf: +45 42141614

NetNordic er en nordisk systemintegrator, specialiseret i de missionskritiske områder; netværk, sikkerhed og collaboration. NetNordic leverer kundespecialiserede løsninger og services. Vi stræber altid efter at være vores kunders “best companion”, vi ønsker at hjælpe vores kunder med deres digitale muligheder gennem design, levering og styring af næste generations tjenester og løsninger. NetNordic har hovedkontor i Oslo. NetNordic har en omsætning på cirka 2 milliarder NOK i 2022. Efter opkøbet har virksomheden cirka 570 ansatte fordelt på 17 kontorer i de nordiske lande, og vores løsninger distribueres gennem datterselskaber i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Følg os på sociale medier og læs mere: NetNordic Denmark

Lytzen IT A/S er en dansk managed service provider med fokus på cloud, netværk, collaboration og datacentertjenester. Lytzen IT har stærke kompetencer og har leveret missionskritiske IT-tjenester siden 2001. Lytzen IT’s omsætning i 2022 er estimeret til MDKK 108 og forventes at vokse tocifret i de kommende år. Antallet af medarbejdere er 50. Læs mere her: Lytzen IT