Contact by mail

december 8, 2021

NetNordic Group har opkøbt Fiarone Oy

Fiarone er en førende udbyder af sikkerhedsoperationscentre (SOC) i Finland. Gennem opkøbet vil både Fiarone og NetNordic styrke deres kompetencer og kapacitet I at levere markedsledende sikkerhedsløsninger på det nordiske marked.

Fiarone er en betroet rådgiver for sine kunder, udelukkende med fokus på sikkerhedsstyring til virksomheder inden for den private og offentlige sektor. Cybersikkerhed er blevet en integreret komponent for at sikre virksomheders beskyttelse mod det voksende antal af avancerede cybertrusler. Fiarone har brugt størstedelen af et årti på at etablere en 1. klasses SOC-platform for at muliggøre sikkerhed på højeste niveau for sine kunder. Fiarone er stærke i at rådgive og støtte deres kunder i de store udfordringer der findes indenfor datasikkerhed og databeskyttelse. Fiarone er ISO 27001 certificeret, hvilket kræver et stærkt fokus på kvalitet i alle dele af deres drift.

“NetNordic har oplevet en stærk vækst i Finland i de seneste år, og vi er glade for at fordoble antallet af ansatte i landet. Som en førende pan-nordisk serviceudbyder er Finland et nøglemarked for os. Fiarone er et godt match, baseret på deres kompetencer og ekspertniveau inden for sikkerhedsområdet. De har udviklet førende services, og kundeporteføljen er bemærkelsesværdig stærk. I NetNordic lægger vi stor vægt på den kulturelle dimension, og vi ser et stærkt match med Fiarone, herunder vores fortsatte vækstambitioner. Fiarone har et imponerende niveau af kompetencer og har gennem årene bevist, at de kan betjene krævende kunder med højeste kvalitet. Vi ser frem til at bidrage til den fortsatte udvikling både i Finland og Norden”, siger Jarl Øverby – CEO i NetNordic Group.

”NetNordic har en stærk position i Norden. Vi er blevet kontaktet af mange interesserede, men vi har ventet på den rigtige. Vi sigter efter at accelerere vores udvikling i Finland og Norden, og NetNordic er et perfekt match for os. Vi tror meget på det, vi har opbygget siden 2010, og ser at vi kan kombinere vores styrker for at udvikle os og opnå markedsandele hurtigere. Vi vil fortsætte med at udvikle vores kompetencer som den førende udbyder af sikkerhedsløsninger i Finland, og med NetNordic som løftestang vil vi ekspandere betydeligt hurtigere i Norden. Efterspørgslen er stor, og sammen med NetNordic har vi mere kapacitet til at bane vejen for en sund vækst til succes for vores kunder og medarbejdere”, siger Markus Alkio – CEO Fiarone.

Med dette opkøb øger NetNordic sin position på det finske marked og styrker koncernens kompetencer i Norden.

Fiarone har 32 ansatte, beliggende i Turku og Espoo, Finland. Estimeret omsætning for 2021 er EUR 2,1 mio. Aktionærerne i Fiarone geninvesterer i NetNordic og vil fortsat fokusere på at udvikle forretningen i Finland og Norden.

Kontakt:

Jarl Øverby, CEO NetNordic Group
jarl.overby@netnordic.com, telefon: +47 982 17 009

Markus Alkio, CEO Fiarone
markus.alkio@fiarone.com telefon: +358 44 777 9001

NetNordic er en nordisk systemintegrator, specialiseret i områderne netværk, sikkerhed og services. NetNordic leverer kundespecialiserede løsninger og services. Vi stræber altid efter at være vores kunders “Best Companion” og vi ønsker at hjælpe vores kunder med deres digitale muligheder gennem design, levering og styring af den næste generation af services og løsninger. NetNordic havde i 2020 cirka 1,8 milliarder NOK i omsætning (proforma). Virksomheden har over 500 ansatte fordelt på 14 kontorer i de nordiske lande, og vores løsninger distribueres gennem datterselskaber i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Majoritetsaktionæren i NetNordic er Norvestor. Læs mere på www.netnordic.dk og følg os på sociale medier.

Norvestor, majoritetsejeren i NetNordic, er et førende aktieselskab med fokus på mellemmarkeds opkøb i Norden med kontorer i Oslo, Stockholm, Helsinki, København og Luxembourg. Teamet har arbejdet sammen siden 1991, hvilket gør det til et af de mest erfarne teams i Norden, efter at have gennemført 79 investeringer med mere end 300 følgende M&A-transaktioner, udover at udføre 53 exits inklusive 16 børsnoteringer. Norvestor-fondene investerer i vækstvirksomheder i det nordiske mellemmarked, som har potentiale til at opnå en førende nordisk eller international position, typisk gennem organisk vækst, opkøb på tværs af fragmenterede brancher og ved geografisk ekspansion. Læs mere på www.norvestor.com.

Fiarone Oy er ekspert i sikkerhedsinformationsstyring og udbyder af Security Operation Center (SOC)-tjenester til førende virksomheder i Finland. Fiarone har stærke kompetencer indenfor sikkerhed og har siden 2010 oparbejdet en dyb viden og processer til at hjælpe kunder med den øgede cybersikkerhedstrussel. Fiarones serviceomsætning i 2021 anslås til 2,1 mio. EUR og forventes at vokse hurtigt i de kommende år. Antallet af medarbejdere er 32.