Contact by mail

juni 3, 2020

NetNordic Group har opkøbt 100% af Suomen Konehuone Oy

Konehuone er en førende finsk løsnings- og serviceudbyder med fokus på datacentermodernisering.

Ved overtagelsen vil både Konehuone og NetNordic styrke deres kompetence og kapacitet til at levere markedsledende løsninger og tjenester på det nordiske systemintegratormarked.

Konehuone rådgiver kunder med et stærkt fokus på moderne hyperconverged løsninger til datacentre og tilknyttede professionelle tjenester. Datacentermodernisering kombineret med erfarne professionelle tjenester skaber nøgleelementerne for en succesrig rejse mod hybrid cloud. Konehuone er i stand til at støtte deres kunder på denne rejse med deres omfattende erfaring fra mange vellykkede projekter vedrørende datacentermodernisering.

”NetNordic har været til stede i Finland i ti år og har tålmodig ventet på den rigtige mulighed for at opkøbe et kvalitetsselskab med den rette kompetence og kultur, der passer godt sammen med os, og også for at forbedre vores industrielle og geografiske platform for yderligere vækst. Konehuone har en imponerende væksthistorie og har gennem årene bevist, at de læser kundernes behov med stor professionalisme. Vi ser frem til at og bidrage til den fortsatte udvikling ”, siger Jarl Øverby – administrerende direktør i NetNordic Group.

”NetNordic har en stærk position i Norden inden for cybersecurity og netværk, og det giver os et godt grundlag for at udvide vores datacenterløsningsportefølje til vores kunders fordel. Konehuone vil fortsætte med at udvikle sin evne til at modernisere datacentre og hjælpe kunder på deres rejse mod hybrid cloud. Som en del af NetNordic-koncernen skabes et nordisk samarbejde og udvidelse af vores løsningsportefølje med de nødvendige elementer til en stærk vækst og lys fremtid for Konehuone ”, siger Ilari Weide – CEO Konehuone

”De værdier, der styrer vores forretning og drift i hverdagen er: Kundens respekt, tillid, fremskridt, teamwork og professionalisme. Disse værdier stemmer godt overens med de værdier, som NetNordic repræsenterer. For vores kunder fungerer vi som en partner og pålidelig rådgiver. Vi vurderer aktuelle løsninger, udviklingsplanlægning, nye implementeringer og understøttelse af kundens løsninger i hverdagen. Det er vigtigt for os, at vores fagfolk er erfarne, højt certificerede og giver en god kundeoplevelse og tilfredshed ”, siger Kari Alhonen – Director Services Konehuone

Med dette opkøb opnår NetNordic en stærk position på det finske datacentermarked, en platform for at udvikle forretningen i Finland og styrke koncernens kapaciteter i Norden.

Konehuone har 19 ansatte beliggende i Espoo, Finland. Den anslåede omsætning for 2020 er EUR 12 mio. Aktionærerne i Konehuone geninvesterer i NetNordic og vil fortsat fokusere på at udvikle forretningen i Finland og Norden.

Kontakt:

Jarl Øverby, CEO, NetNordic Group
Email: jarl.overby@netnordic.com, Mobil: +47 982 17 009

Ilari Weide, CEO, Konehuone,
Email: ilari.weide@konehuone.fi, Mobil: +358 40 080 4734

NetNordic er en nordisk systemintegrator, specialiseret inden for netværk, sikkerhed, datacenter og forretningskommunikation. NetNordic leverer kundespecialiserede løsninger og tjenester. Vi stræber altid efter at være vores kunders ”Best Companion”, vi ønsker at hjælpe vores kunder med deres digitale aktivering gennem design, levering og styring af ”next generation” tjenester og løsninger. NetNordic har hovedkontor i Oslo. NetNordic omsatte for ca. 1,5 milliarder kroner (pro forma) i 2019. Efter overtagelsen har virksomheden ca. 400 ansatte på 14 kontorer i de nordiske lande, og vores løsninger distribueres gennem datterselskaber i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Majoritetsaktionær i NetNordic er Norvestor. Læs mere på www.netnordic.com og følg os på sociale medier.

Suomen Konehuone Oy er en finsk iværksætterløsning og tjenesteudbyder grundlagt 2003. Konehuone er meget dygtig, erfaren, smidig og effektiv partner til at udvikle datacenterinfrastruktur. Fokusområder for Konehuone er: datacenter modernisering, lagring og sikring af data og professionelle tjenester. Omsætningen af ​​Konehuone i 2019 var EUR 12 mio. Og antallet af ansatte 19.

Norvestor er et førende private equity selskab med fokus på lavere mid-market buyouts i Norden. Holdet har arbejdet sammen siden 1991, hvilket gør det til et af de mest erfarne private equity-teams i Norden, efter at have udført 72 investeringer med> 250 tilføjelseskøb, ud over at gennemføre 50 udgange, inklusive 15 børsnoteringer. Fonden søger at investere i vækstfirmaer i det nordiske midtmarked, der har potentialet til at opnå en ledende nordisk eller international position, typisk gennem organisk vækst, erhvervelser gennem fragmenterede industrier eller ved geografisk ekspansion. Læs mere på www.norvestor.com