Contact by mail

oktober 16, 2018

NetNordic fortsat leverandør til den danske Stat

Moderniseringsstyrelsen har forlænget aftalen med NetNordic om indkøb af netværkskomponenter, tilbehør og tilknyttede serviceydelser (Netværkskomponentaftalen) i 2019.

Aftalen giver NetNordic mulighed for fortsat at kunne tilbyde løsninger indefor netværk og sikkerhed fra Huawei. Med NetNordic som partner har de offentlige myndigheder og institutioner dermed fortsat mulighed for at opnå store besparelser på IT investeringer og samtidigt få adgang til de nyeste teknologiske løsninger fra den fremadstormende teknologi gigant Huawei.

Med verdens største forskningsafdeling indenfor netværk og sikkerhed er Huawei verdensleder indenfor innovation og har valgt NetNordic som sin nordiske integrationspartner. Aftalen er gældende frem til 31. december 2019.

Kontaktperson Andreas F. Nørfelt Administrerende Direktør NetNordic A/S. andreas.norfelt@netnordic.com, tlf.: +45 4331 4000

NetNordic er en nordisk systemintegrator inden for netværks- og unified communications-løsninger samt cloud-baserede tjenester. NetNordic er grundlagt i 2001 og vil som ”The Best Companion” bidrage til at realisere kundens potentiale gennem effektiv udnyttelse og fleksibilitet til lavest mulige omkostninger.

Med en samlet omsætning på ca. 1mia. NOK (2017) og godt 300 medarbejdere fordelt på datterselskaber i Norge, Sverige, Danmark og Finland, er NetNordic en stærk partner for den offentlige sektor. www.netnordic.com