Contact by mail

juli 3, 2019

NetNordic styrker sit fokus på velfærdsmarkedet – erhverver Curacom

​NetNordic leverer en velfærdsplatform, der i øjeblikket anvendes af over 30 kommuner og styrker sit fokus på velfærdsmarkedet gennem købet af Curacom.

– Vi har i flere år arbejdet med kommunerne for at forbedre kvaliteten af sundheds- og plejetjenesterne gennem udvikling af en pålidelig velfærdsplatform. Nu tager vi det næste skridt for at sikre en holistisk patientproces for sundhedspersonale, brugere, familie og teknisk personale “, siger Jarl Øverby, CEO for NetNordic.

Et mål er at de lokale beboere kan bo hjemme så længe som muligt

Velfærdsplatformen har til formål at støtte borgere, så de kan blive hjemme så længe som muligt og sikre, at kommunale medarbejdere og familiemedlemmer har den nødvendige teknologiske støtte til at skabe sikkerhed og øge livskvaliteten.

– NetNordics mission er at levere og integrere løsninger og tjenester, som bidrager til et bedre samfund, og engagementet i velfærdsteknologien understøtter denne mission. Gennem udviklingen af teknologi øger vi livskvaliteten for vores ældre indbyggere, der dermed kan blive længere hjemme under trygge rammer, fortsætter Øverby.

Driftsikkerhed og tryghed for slutbrugerne

NetNordic tilbyder i dag en komplet velfærdsplatform, der understøtter kommunernes mål. Platformen er centreret på et responscenter, der giver sundhedspersonale, hjemmeboende, patienter, familiemedlemmer og teknisk personale mulighed for tæt opfølgning og tilstedeværelse til dem, der har brug for det, uanset om de bor hjemme, eller på et plejehjem i kommunerne.

– Curacom har specialiseret sig i udstyr til slutbrugere og integration af udstyret på velfærdsplatformen. Dette er kompetence, der er absolut nødvendigt for at levere en komplet løsning og derfor af stor strategisk betydning for NetNordic, siger Øverby.

“For Curacom betyder det, at vi vil indgå i en større investering i et voksende marked med styrken til at levere de største og mest komplicerede projekter”, siger Jan-Thore Svendsen, CEO for Curacom.

Et vigtigt og voksende marked

– Markedet for velfærdsteknologi er et vigtigt og voksende marked, hvor teknologi er afgørende for at sikre pleje og støtte til vores ældre og syge beboere, siger Øverby og fortsætter. Vores ambition er at hjælpe vores kunder med denne digitale rejse både lokalt og nationalt. Købet af Curacom er et skridt videre på vejen, konkluderer Øverby.

For spørgsmål, venligst kontakt:

Kontaktperson NetNordic
Lars Johannes Sørbo
Administrerende direktør
lars.sorbo@netnordic.com

Kontaktperson Curacom 
Jan-Thore Svendsen
Daglig leder
jts@curacom.no

NetNordic er nordisk systemintegrator med speciale i løsninger og tjenester inden for netværk, kommunikation og sikkerhed. Som «Best Companion» vil NetNordic bidrage til at realisere kundens forretningspotentiale gennem effektiv brug af løsninger og tjenester. Omsætningen i 2018 anslås til ca. 1,2 milliarder. NetNordic har ca. 300 ansatte på 14 kontorer i Norden, fordelt på datterselskaber i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Læs mere på www.netnordic.com