Contact by mail

marts 30, 2016

NetNordic blive partnere til Palo Alto Networks

PRESSEMEDDELELSE IPNETT OG PALO ALTO NETWORKS – NetNordic udvider sin produktportefølje i Sverige og Danmark ved, at indgå i samarbejde med Palo Alto Neworks. Samarbejdet resulterer i, at NetNordic nu kan levere næste-generations sikkerhedsløsnings til erhvervskunder, og derved hjælpe virksomheder med at bygge innovative sikkerhedsløsninger.

København – Februar 2016

NetNordic er specialister inden for rådgivning og implementering af netværk, datacenter og sikkerhed til store og mellemstore virksomheder i Norden.

NetNordic bliver nu partner med Palo Alto Networks ved, at indgå i Palo Alto Networks partnerprogram i Sverige og Danmark, kaldet ”Nextwave”. Virksomheden er i forvejen partner med Palo Alto Networks i Norge.

Gennem partnerskabet i Sverige og Danmark, styrkes samarbejdet med NetNordic-koncernen yderligere. Palo Alto Networks leverer næste-generations sikkerhedsløsninger til over 28.000 erhervskunder, indenfor både den offentligt sektor, erhvervsvirksomheder samt service-providers i 140 lande.

Løsningerne sikrer en innovativ beskyttelse i mod både avancerede og repetitive angreb, og overgår de tidligere og konkurrence typer af løsninger, i evnen til at beskytte virksomhedens mest værdifulde data. Product Marketing Manager i NetNordic/IPnett, Magnus Rosendahl, udtaler:

– Palo Alto Networks produkter hjælper os med at gøre vores kunders netværk sikrere. De har en interessant og teknisk markedsledende løsning, som spiller en væsentlig rolle i skabelsen af en fremtidssikret sikkerhedsløsning.

Michael Herman, VP, EMA channels, Palo Alto Networks. 

– Vi er meget glade for at udvide vores partnerskab med NetNordic til også at omhandle Sverige og Danmark. NetNordic er en veletableret leverandør i Norden, med en lang række af større virksomheder som kunder. Deres store tekniske kompetenceniveau, inden for både netværk og sikkerhed, gør dette til et vigtigt strategisk samarbejde for os, udtaler Michael Herman, VP, EMA channels, Palo Alto Networks.