Contact by mail

marts 30, 2016

Juniper Networks 2015 NORTH Partner of the Year

Stockholm – februar 2016

NetNordic anerkendt som 2015 NORTH partner of the Year by Juniper Networks.

Ledende nordisk systemintegrator NetNordic annoncerer hermed, at firmaet er blevet anerkendt som Partner of the Year af markeds-lederen inden for netværks-innovation, Juniper Networks. NetNordic blev anerkendt i kategorien ”Juniper Networks 2015 Partner of the Year”, bl.a. for deres evne til at udvikle samarbejde i mellem NetNordic og Juniper.

Vi har i samarbejde skabt fortsat øget omsætning og samtidig videreudviklet markedstilstedeværelsen ved, at sikre flere store aftaler i regionen. NetNordic bliver hermed anerkendt for deres fremragende arbejde og resultater i løbet af året, og ligeledes fremhævet for deres stærke overordnede performance og øgede vækst, inden for salg af Juniper. 

NetNordic repræsenterer de bedste af de bedste

– Juniper er glade for at honorere partnere som ved hjælp af opfindsomhed kombineret med en skarp forretningsforståelse, løser kundernes udfordringer ved at bygge næste-generations datacentre og cloud-løsninger, udtaler Sander Groot, Channel Manager North, Juniper Networks.

Magnus Rosendahl, Director Product Marketing & Enablement hos NetNordic/IPnett, udtaler:
– NetNordic har leveret en strålende indsats I 2015, og vi er meget stolte over både at modtage denne pris samt at være Juniper Elite Partner. NetNordic har en lang historie af samarbejde med Juniper, og ser denne pris som en anerkendelse af vores tætte partnerskab. Vi ser frem til en spændende fremtid i samarbejde med Juniper Networks.

– NetNordic repræsenterer de bedste af de bedste af vores nordiske partnere, og vi ser frem til at styrke vores relationer yderligere i fremtiden.

Sander Groot, Channel Manager North, Juniper Networks.

Juniper Partner Advantage program

Junipers Partner Advantage (JPA) program bygger på grundpillerne ”Enablement”, ”Ease of Doing Business and Growth”, og består af programmer dedikeret til at supportere partnere inden for disse områder.

JPA-programmet indeholder tre forskellige partner niveauer – Elite, Select og Reseller – og har siden 2015 sat øget fokus på services og løsningsdrevne salgs-initiativer. For mere information omkring JPA programmet, besøg  Juniper Partners

Juniper Networks er af den klare overbevisning, at netværk er det særskilt største transportmiddel, for viden, forståelse og menneskelig udvikling, som verden nogensinde har set. Mere end nogensinde før, stiller den moderne verden sin lid til high-performance netværk. Mere end nogensinde før, har verdenen brug for netværks-innovation for at opnå vores fulde potentiale. Læs mere om Juniper.