Contact by mail

januar 10, 2017

Audiovisuelle kommunikationsløsninger

NetNordic styrker yderligere sin position inden for audiovisuelle kommunikationsløsninger.

NetNordic har ansat Søren Fleron og Matthias Kristjansson som Videospecialister, begge kommer fra det tidligere Solutors A/S.

NetNordic leverer både rådgivning og implementering af Unified Communications-løsninger, der sikrer din virksomhed en enkel og effektiv kommunikation.

Et optimeret UC-system gør det muligt for alle virksomhedens medarbejdere at arbejde og samarbejde, uanset hvor de befinder sig på et givent tidspunkt. Fokus inden for videokonference er at realisere kundens potentiale gennem forenkling, effektiv anvendelse og fleksibilitet med lavest mulige omkostninger.

Kunderne er i gode hænder

Polycom er en af NetNordics vigtigste partnere inden for visuel-og videokommunikation og udover at være Guldcertificeret Polycom-partner og have Partner Branded service, er vi glade for at kunne byde Søren Fleron og Matthias Kristjansson velkommen som en del af teamet som videokonferencespecialist hos NetNordic. 

Søren har arbejdet med Polycom de sidste 14 år, Cisco/Tanberg i 5 år og senest hos Solutors A/S, hvor han bl.a. har arbejdet med integration til MS Lync, OCS og IBM. Matthias har de sidste 5 år arbejdet for Solutors A/S, hvor han har arbejdet med flere opgaver inden for salg og teknisk opsætning af videokonference løsninger.

NetNordic er systemintegrator inden for netværks- og unified communications-løsninger samt cloud baserede tjenester. NetNordic er grundlagt i 2001 og vil som “The Best Companion” bidrage til at realisere kundens potentiale gennem effektiv udnyttelse og fleksibilitet til lavest mulige omkostninger.

Efter sommerens opkøb af IPnett får selskabet omkring 750 kunder, 220 medarbejdere og en samlet omsætning på 850 mio. NOK (2016) fordelt på selskaber i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Efter transaktionen er AE Venture fortsat hovedaktionær med 56%, mens 44% af aktierne kontrolleres af ledelsen og medarbejderne.