Contact by mail

august 11, 2020

NetNordic køber Bolero og øger dermed kapaciteten til levere værdifulde tjenester

NetNordic har købt Bolero, en veletableret aktør inden for cloud, cybersikkerhed, analyse, netværk og datacentre i Sverige.

Bolero har 80 ansatte og et betydeligt antal underkonsulenter tilknyttet virksomhedens kundegrundlag. Det seneste årsregnskab viser en omsætning på cirka MSEK 270. Virksomheden har specialiseret sig inden for cloud, cybersikkerhed, analyse, netværk, datacentre og en række områder inden for systemudvikling. NetNordic har en ambition om at udvide sin løsnings- og serviceportefølje og har set Bolero som meget komplementær. Begge virksomheder arbejder primært med store og mellemstore kunder i både den offentlige og den private sektor.

«Med Bolero får vi øget vores kompetence og kapacitet på det svenske integratormarked. Dette giver os mulighed for at øge værdien af ​​vores leverancer og tjenester inden for sky, sikkerhed, netværk og datacenter, så vores kunder opnår yderligere gevinster. Bolero sætter kompetence og kultur først, og over tid har vi fundet et fælles fundament, der har skabt grund til at slå sig sammen. Vores ambition om at fortsætte udviklingen for at skabe en førende nordisk systemintegrator fortsætter», siger Jarl Øverby, administrerende direktør i NetNordic Group.

Kompetence og kapacitet inden for de centrale teknologiområder er et nødvendigt element for at sikre fortsat digitalisering. Med Bolero vil NetNordic have øget kapacitet til både serviceudvikling og levering inden for alle løsningsområder og kan dermed styrke sin position med både kunder og leverandører.

«Gennem en grundig proces er vi overbeviste om, at NetNordics rolle som systemintegrator giver Bolero’s medarbejdere og kunder en ekstra dimension i fremtiden. Samtidig ser vi, at vi kan tilføre værdi til NetNordic, og med dette får vi en afbalanceret videreudvikling og fortsat vækst. Vi vil fortsætte med at fokusere på ekspertise og kundernes nærhed og ser frem til at blive en central del af NetNordic. Vi er imponeret over NetNordics evne til at vokse og den måde, de har integreret opkøbte virksomheder på, og samtidig videreudviklet kulturen til at understøtte høj medarbejdertilfredshed, siger Erland Fristedt, administrerende direktør og hovedejer af Bolero.

Ejerskabet fra Bolero fortsætter i NetNordic, og der er skabt en fælles ambition om fortsat fremgang i det samlede selskab.

Kontaktpersoner:

Jarl Øverby, administrerende direktør i NetNordic Group,

jarl.overby@netnordic.com, tlf .: +47 982 17 009

Erland Fristedt, administrerende direktør Bolero AB,

erland.fristedt@bolero.se, tlf .: 70 931 25 53

NetNordic er en nordisk systemintegrator med fokus på løsninger og tjenester inden for netværk, kommunikation, sikkerhed og datacentre. NetNordic leverer kundespecificerede løsninger og tjenester baseret på løsninger fra globale producenter. Vi vil være kundens “Best Companion” og bidrage til digitalisering gennem design, levering og drift af næste generations løsninger og tjenester.

NetNordic havde ca. 1,8 milliarder kroner i pro forma-omsætning i 2019. Efter overtagelsen har virksomheden ca. 460 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Virksomheden ejes af Norvestor og medarbejderne. Læs mere på www.netnordic.com og følg os på sociale medier.

Bolero er en anerkendt tjenesteudbyder på det svenske marked med særlig ekspertise inden for Cloud, Sikkerhed, Analyse, Netværk, Datacentre og Systemudvikling. Bolero har omkring 80 ansatte og har et antal underkonsulenter tilknyttet virksomheden. Virksomheden er primært beliggende i Stockholm, men har også kontorer i Göteborg og Linkjøping. Virksomheden omsatte for 270 mio SEK i det sidste regnskabsår og er vokset stærkt i de sidste 20 år. Læs mere på: www.bolero.se